Δώρα Παντέλη: «Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και νιώθω πολύ γεμάτη με αυτό που κάνω»
Media

Δώρα Παντέλη: «Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και νιώθω πολύ γεμάτη με αυτό που κάνω»

Κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, μπασκετμπολίστρια, ακαδημαϊκός σύμβουλος και εσχάτως μέλος της μπασκετικής παρέας της εκπομπής «Super Euroleague» των καναλιών Novasports, η παρουσιάστρια Δώρα Παντέλη δηλώνει αγοροκόριτσο και αποκαλύπτεται.

-Τηλεόραση βλέπεις; Έχεις κάποιο αγαπημένο πρόγραμμα ή σίριαλ;

«Τις καθημερινές πολύ δύσκολα να βρω χρόνο για να δω τηλεόραση. Αν τα καταφέρω, προτιμώ να παρακολουθήσω τα παιχνίδια! Τα Σαββατοκύριακα που έχω λίγο χρόνο βλέπω κάποιες ξένες σειρές» τόνισε στο TV Έθνος.

-Με τι άλλο ασχολείσαι πέρα από τη Super Euroleague και την τωρινή σου ομάδα, τον Αθηναϊκό;

«Εργάζομαι ως ακαδημαϊκός σύμβουλος σε ένα από τα κορυφαία σχολεία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, στις Σχολές Αμερικάνικης Παροικίας Αθηνών (American Community Schools). Παράλληλα ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στην Κλινική Ψυχολογία και εκπαιδεύομαι στα ψυχομετρικά τεστ και συγκεκριμένα στα τεστ διάγνωσης μαθησιακών δυσκολιών.»

-Υπάρχει κάποιο σχόλιο που σε έκανε να νιώσεις ότι η επιλογή σου να συμμετάσχεις στην εκπομπή σε δικαίωσε;

«Θεωρώ πως το σημαντικότερο κομμάτι σε αυτή μου την επιλογή είναι το ότι νιώθω καλά με τον εαυτό μου και νιώθω πολύ γεμάτη με αυτό που κάνω. Τα σχόλια πάντα θα υπάρχουν, θετικά ή αρνητικά, και είναι αναγκαίο να υπάρχουν για να γινόμαστε καλύτεροι και για να εξελισσόμαστε. Αυτό που μετράει όμως είναι το πώς νιώθεις εσύ για σένα και γι’ αυτό που κάνεις.»

-Τα μελλοντικά σου σχέδια ποια είναι; Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνεται η τηλεόραση;

«Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω σε αυτό! Για μένα προέχουν οι σπουδές μου, η δουλειά μου στο σχολείο και το μπάσκετ, έτσι έχω πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θέλω να συνεχίσω. Η τηλεόραση είναι κάτι καινούργιο για μένα, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να τη συμπεριλάβω στους μελλοντικούς μου στόχους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved