Πού είναι και τι κάνουν σήμερα τα άλλοτε λαμπερά πρόσωπα των «δελτίων των 8»;
Media

Πού είναι και τι κάνουν σήμερα τα άλλοτε λαμπερά πρόσωπα των «δελτίων των 8»;

Κάποτε μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον μας κάθε βράδυ, στις 8 ακριβώς. Όλη η Ελλάδα κρεμόταν από τα χείλη των παρουσιαστών των δελτίων ειδήσεων της ιδιωτικής τηλεόρασης και οι θεαματικότητες άγγιζαν δυσθεώρητα νούμερα.

Σήμερα, ελάχιστοι από αυτούς έχουν παραμείνει στο γυαλί, ενώ οι περισσότεροι έχουν αποσυρθεί και ζουν μια ζωή πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Θοδωρής Δρακάκης ζει μόνιμα στην Τήνο

«Εδώ μπορώ να ηρεμήσω, εδώ έχω αληθινούς φίλους που αγαπάω και με αγαπούν. Είναι καιρός να αφιερώσω λίγο χρόνο στη γυναίκα μου». Ο Θοδωρής Δρακάκης, μετά από 21 ολόκληρα χρόνια στο Star, εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αλλά και την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στη Τήνο. Μια ζωή πολύ διαφορετική από εκείνη που είχε συνηθίσει, μια ζωή πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τους λαμπερούς προβολείς των στούντιο.

H ζωή της Τζέλας Παυλάκου μακριά από την τηλεόραση

Στην Αθήνα παραμένει επαγγελματικά, αν και μένει μόνιμα στο Χαλάνδρι η Τζέλα Παυλάκου. Υπήρξε ίσως μία από τις πλέον χαρακτηριστικές παρουσιάστριες της δεκαετίας του '90, με την καθηλωτική φωνή και το φωτογενές, παρά τα γυαλιά μυωπίας, πρόσωπο, ήταν στην αρχή της καριέρας της το τηλεοπτικό «έτερον ήμισυ» του Θοδωρή Δρακακη στο μεσημβρινό δελτίο του ΑΝΤ1. Με την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1, τα τηλεοπτικά της ίχνη χάθηκαν όμως η ίδια δεν εγκατέλειψε ποτέ την αγάπη της για τη δημοσιογραφία.

Η ανατρεπτική ζωή της Σαββούλας Λιάτσου

Αντισυμβατική -κι όχι μόνο στην εμφάνιση- υπήρξε πάντα και η Σαββούλα Λιάτσου. Ξεκίνησε από δικαστική ρεπόρτερ και έγινε ancorwoman σε πολύ νεαρή ηλικία, αμέσως μετά τις ιστορικές της μεταδόσεις για την εξέλιξη του Ειδικού Δικαστηρίου. Αν και η οικογένεια της έκανε τα πάντα για να την πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, η παρουσιάστρια έμεινε στην Αλεξάνδρεια για να μεγαλώσει τον γιο της με αναμνήσεις του συζύγου της. Μετά τις ταραχές στην Αίγυπτο και την πτώση του Μουμπάρακ, η Σαββούλα επέστρεψε στην Ελλάδα. Ήταν ένας από τους πολλούς Έλληνες που η επιχείρηση «Ηλιαχτίδα» έφερε στη χώρα μας με τα στρατιωτικά C-130. Όμως πήγε ξανά εκεί και σε δημοσιογραφικό επίπεδο βοηθάει σε μια τοπική εφημερίδα, τα "Νέα της Αλεξανδρείας", αλλά ασχολείται ενεργά και με τα της ελληνικής παροικίας. Δεν μιλά πολύ για τη ζωή της, παρά μόνο θέλει ο γιος της να μάθει τα πάντα για τον πατέρα που δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

Η συγγραφέας Μάρω Λεονάρδου

Θέλει κότσια να πεις στην τηλεόραση ότι η μόλις 17 ετών κόρη σου και μαθήτρια λυκείου μεγαλώνει το παιδί που απέκτησε με έναν συμμαθητή της. Κι όμως, για τη Μάρω Λεονάρδου έμοιαζε τόσο φυσικό όσο και το γεγονός πως στα 43 της χρόνια η ίδια έγινε... γιαγιά. Ήταν μια από τις πρώτες τηλεπαρουσιάστριες του ΑΝΤ1, το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο, αλλά και την επαγγελματική αρτιότητα, που δεν περιορίστηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας, κέρδισε τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή. Αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση, έγινε γιαγιά και χώρισε μετά από 21 χρόνια γάμου. Σήμερα, έχει αφοσιωθεί πλήρως στη συγγραφή βιβλίων, τα οποία γίνονται best sellers με ηρωίδες κυρίως γυναίκες που ανατρέπουν τα πάντα, ζώντας στο σήμερα.

H Γιώτα Μιχαλοπούλου ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες

Την Ελλάδα, αλλά όχι και την τηλεόραση, εγκατέλειψε πριν από περίπου τρία χρόνια η Γιώτα Μιχαλοπούλου. Μετά το διαζύγιο της ήρθε η απόφαση της να φύγει από την Ελλάδα για να εργαστεί στο Λος Αντζελες, σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.. Αν και ήθελε η ίδια αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της το τελευταίο διάστημα δεν αποκλείει να επιστρέψει στην Αθήνα.

Το προσωπικό δράμα της Λίζας Δουκακάρου

Η Λίζα Δουκακάρου, που πλέον δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση, από τότε που το Mega κατήργησε το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, είδε κι εκείνη τη ζωή της να ανατρέπεται μέσα σε κυριολεκτικά μια νύχτα... Αργά το βράδυ της Κυριακής 7 Οκτωβρίου, 2012, έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της δημοσιογράφου, ο 59χρονος επιχειρηματίας Στέλιος Εμβαλωμένος, που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των κοσμημάτων.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved