Ντίνος Σιωμόπουλος: «Το πιο συναρπαστικό ταξίδι που έχω κάνει είναι στη Γη του Πυρός στην Παταγονία»
Media

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Το πιο συναρπαστικό ταξίδι που έχω κάνει είναι στη Γη του Πυρός στην Παταγονία»

Για την μοναδικότητα της ζωής που ζούμε μιλάει ο Ντίνος Σιωμόπουλος ο οποίος είναι λάτρης των extreme sports. Επίσης, μιλάει για το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής του.

Πώς ένας άνθρωπος με τόση αδρεναλίνη «χωράει» σε ένα τηλεοπτικό στούντιο;

Έχω καταφέρει να διαχωρίζω τη δουλειά από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω εκτός στούντιο και εκτός εφημερίδας. Ίσως ο λόγος που αναζητώ μέσα στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου την «αδρεναλίνη», όπως έχουμε συνηθίσει να χαρακτηρίζουμε ό,τι μας προκαλεί έντονα το ενδιαφέρον, τις αισθήσεις και τα συναισθήματα, είναι ακριβώς γιατί καθημερινά διαπιστώνω ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Και πρέπει να ζούμε κάθε δευτερόλεπτο γιατί είναι μοναδικό. Δεν το ξαναζείς ποτέ. Καθημερινά δουλεύω 18 ώρες, τα Σαββατοκύριακα όμως προσπαθώ να έρχομαι σε επαφή με τη φύση, όπως κάνω από μαθητής. Σπάνια να με πετύχει κάποιος να διασκεδάζω τη νύχτα σε κλαμπ ή στα μπουζούκια. Το πιο πιθανό είναι να με συναντήσει σε κάποιο μονοπάτι ή πλαγιά της Πάρνηθας, του Παρνασσού, της Γκιώνας ή του Ολύμπου.

Πώς προέκυψε αυτή η αγάπη σου για τα extreme sports;

Νομίζω ότι η έννοια extreme sports είναι λίγο παρεξηγημένη. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι όποιος κάνει extreme sports παίζει με τη ζωή του. Το αντίθετο θα έλεγα. Θέλει να ζήσει κάθε στιγμή της ζωής του. Γι’ αυτό και προσπαθεί κάθε φορά να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γιατί πολύ απλά αν συμβεί κάτι δυσάρεστο, θα τον οδηγήσει -στην καλύτερη περίπτωση- για μεγάλο χρονικά διάστημα μακριά από τις δραστηριότητες αυτές. Από μικρός έτυχε να κάνω παρέα με ανθρώπους που με έφεραν σε επαφή με τη φύση και τις ομορφιές της. Ανακάλυψα το σκι, το κυνήγι, τη σκοποβολή, την ορειβασία και την αναρρίχηση, ενώ η καλοκαιρινή επαφή μου με τη θάλασσα με έκανε να λατρέψω το κολύμπι και την όρθια σανιδοκωπηλασία. Το πιο συναρπαστικό ταξίδι που έχω κάνει είναι στη Γη του Πυρός στην Παταγονία.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved