Μαρία Μπεκατώρου: «Εμένα με ενδιέφερε να σταθώ αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Εμένα με ενδιέφερε να σταθώ αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό»

Οι ζώνες του Σαββατοκύριακου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει άκρως ανταγωνιστικές για τα κανάλια. Η Μαρία Μπεκατώρου με τι μέσο όρο τηλεθέασης θα ήταν ικανοποιημένη κλείνοντας τη σεζόν;

«Κανένας αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είμαι στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν έκανε το τεράστιο «μπαμ», οπότε δεν μπορώ να σου πω με τι νούμερα θα ήμουν ευχαριστημένη. Για να είμαι, όμως, απόλυτα ειλικρινής, εμένα δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάνω αυτό το «μπαμ», αλλά να σταθώ αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ζώνη αυτή που είμαστε και σ' το λέω γιατί την έχω μάθει και την έχω μελετήσει νουμερικά.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει απόλυτος νικητής, ειδικά εφέτος που έχουμε έντονη πολιτική επικαιρότητα και οι τηλεθεατές δείχνουν να μη στηρίζουν πια τόσο τα lifestyle θέματα. Επίσης, υπάρχουν πολλά σπίτια στα οποία τα παιδιά βλέπουν κινούμενα σχέδια, όπως και πολλοί τηλεθεατές επιλέγουν συνδρομητικά κανάλια που προβάλλουν επίσης κινούμενα σχέδια εκείνη την ώρα. Πάντως, αν υπάρχει έντονη πολιτική επικαιρότητα, το κοινό θα δει την επικαιρότητα. Αυτό λέει η εμπειρία μου μέχρι στιγμής», λέει στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved