Στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ
Media

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ

Η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2016-2017 πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Μπενάκη. 

Οι ιθύνοντες του σταθμού, οι παρουσιαστές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε σειρές του καναλιού έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε με το χαμόγελο στα χείλη.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μαγνήτισαν τα βλέμματα με το στυλ τους και τα φλας πήρανε «φωτιά».

Τη βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του Ομίλου ΣΚΑΪ κ. Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για το πρόγραμμα του καναλιού και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός 24ωρου ειδησεογραφικού καναλιού. πρώτα από τις δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες, και αν αλλάξουν τα δεδομένα και στην ελεύθερη τηλεόραση. Παράλληλα, ο κ. Αλαφούζος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα νέα ψυχαγωγικά προγράμματα στα οποία δίνει μεγάλο βάρος φέτος ο ΣΚΑΪ.
Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού κ. Σταμάτης Μαλέλης επεσήμανε ότι «πριν από λίγο καιρό ήμασταν περήφανοι στον ΣΚΑΪ για την ενημέρωση. Τώρα είμαστε περήφανοι και για την ψυχαγωγία. Καταφέραμε να δέσουμε μια πολύ δυνατή ενημέρωση με άποψη, με μια πολύ δυνατή ψυχαγωγία με άποψη. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε».

Η διευθύντρια προγράμματος κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη τόνισε ότι «μαζί με τους κορυφαίους δημοσιογράφους που αποτελούν τον ΣΚΑΪ έχουν προστεθεί ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, δημιουργοί ακόμη και ροκ σταρ ...»
Η κ.Μαραγκουδάκη παρουσίασε το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού που φέτος περιλαμβάνει τέσσερα μεγάλα πρότζεκτ:

Πιο συγκεκριμένα:
Ο ΣΚΑΪ, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «The Χ-FACTOR» έρχεται με το νέο κύκλο τoυ μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού.
• «The Voice of Greece» το απόλυτο μουσικό show, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και coaches τους σπουδαίους καλλιτέχνες: Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά. Στο backstage η Έλενα Τσαγκρινού.
• Το «Junior Music Stars» έρχεται για να φωτίσει τα μικρά αστέρια της μουσικής. Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους σε νέο ρόλο συντονιστή. Μαζί του τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί: η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης. Στο backstage η Αντωνία Καλλιμούκου.
Τέλος, έρχεται το «Survivor», το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, όπου τα γυρίσματα θα γίνουν εξ ολοκλήρου στον Άγιο Δομίνικο με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Συνεχίζοντας την παράδοση στο χώρο του ντοκιμαντέρ ο ΣΚΑΪ παρουσιάζει μία νέα μεγάλη παραγωγή ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με την Anemon productions -με τη χρηματοδότηση και επιστημονική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση- και αφορά στο: «Ταξίδι της Τροφής».
Επίσης, προβάλλεται για πρώτη φορά για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ μία καθημερινή ελληνική σειρά οι «Προδοσίες» με καταξιωμένους συντελεστές.
Και η ψυχαγωγία έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με τρεις νέες ψυχαγωγικές εκπομπές : το «Αll about art» με την Σοφία Τσίπα, το «Beautiful Life» με την Στέλλα Γιαμπουρά και τον Τάσο Παπαλαζάρου, και την «Μαγείρισσα άμεσης Βοήθειας» με την Μυρσίνη Λαμπράκη.

Πλούσιο είναι και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα τόσο σε ελληνικές παραγωγές όσο και σε ξένες.
Καθημερινά προβάλλεται το «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούληο. Και τα Σαββατοκύριακα «Happy Traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα ,τις «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο, το «ΜasterClass» με τον Βαγγέλη Δρίσκα, το «Τraction» με τον Κωστή Στεφανή. Και φυσικά συνεχίζεται η σατιρική εκπομπή «Οτιναναι» με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου που προβάλλεται πια σε νέα ώρα και ημέρα.

Και φυσικά συνεχίζεται καθημερινά η «μάχη» της ενημέρωσης:
«Πρώτη γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου,
«Αταίριαστοι» με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Kούτρα.
Στις 2.00 το μεσημέρι καθημερινά το πρώτο δελτίο της ημέρας με την Εύα Αντωνοπούλου,
και το Σαββατοκύριακο εναλλάξ με την Βίκυ Παύλου, Λουίζα Κροντήρη και την Μαριλένα Γεραντώνη
«ΣΚΑΪ στις 6» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο,
στις 21.00 το κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη καθημερινά,
και Σάββατο- Κυριακή με τον Μάρκο Δεϊμέζη εναλλάξ με την Νίκη Λυμπεράκη.
Και φυσικά τις «Ιστορίες» με τον Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, ΠαύλοΤσίμα και από φέτος και τον Τάσο Τέλλογλου.

To Σαββατοκύριακο προβάλλονται το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, κάθε Σάββατο το «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη, και το «Eco news» με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου.
Και την Κυριακή το «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, το «Ready Business:Tα Νέα των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» με τον Νίκο Υποφάντη, «7ημέρες Κόσμος» και το «7 ημέρες Επιστήμη»με τον Νίκο Ανδρίτσο, το «7 ημέρες Ελλάδα» με την Μαρία Αναστασοπούλου, και οι «Δικογραφίες» με την Μαίρη Μπενέα.
Και στο φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ συνεχίζεται η πλούσια αθλητική ενημέρωση. H Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η αγαπημένη όλων των Ελλήνων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ που εξασφάλισε και μεταδίδει τους εννέα αγώνες που δίνει στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία το 2018.
Και φυσικά οι εκπομπές : Ο Κυριάκος Θωμαϊδης είναι πιστός στο ραντεβού της Δευτέρας με τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή προβάλλεται το «GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» και τον Μανόλη Σφακάκη και την Κυριακή η αθλητική εκπομπή «Kick off» με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Γιάννη Τσαούση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved