Αθηνά Οικονομάκου: «Στην εποχή που ζούμε, όλοι έχουμε βρεθεί να είμαστε απλήρωτοι, οπότε…»
Media

Αθηνά Οικονομάκου: «Στην εποχή που ζούμε, όλοι έχουμε βρεθεί να είμαστε απλήρωτοι, οπότε…»

Φέτος απολαμβάνουμε την Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τη νέα σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι ένα καθημερινό σίριαλ;

«Τα γυρίσματα των καθημερινών σίριαλ είναι πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με τα εβδομαδιαία. Όχι από θέμα ωραρίου, που είναι ακριβώς το ίδιο αλλά από θέμα ρυθμού. Υπάρχει μεγαλύτερος όγκος δουλειάς γίνονται όλα πάρα πολύ γρήγορα, άρα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και πολύ καλός στη δουλειά σου. Το επίπεδο των απαιτήσεων είναι υψηλό. Επέλεξα τη συγκεκριμένη δουλειά, σε σχέση και με τις υπόλοιπες προτάσεις που είχα, σκεπτόμενη πολλούς παράγοντες. Εκτός από τον ρόλο και το σενάριο, συνυπολόγισα τη σκηνοθεσία, το καστ, το κανάλι και την παραγωγή. Στην εποχή που ζούμε, όλοι έχουμε βρεθεί να είμαστε απλήρωτοι, οπότε αποφάσισα ότι είναι η καλύτερη επιλογή και τελικά δικαιώθηκα, διότι η σειρά πηγαίνει καλά»

Ανησύχησε για το τι μέλλει γενέσθαι, όταν υπήρξε η αστάθεια με τις τηλεοπτικές άδειες;

«Δεν ανησύχησα γιατί η παραγωγή δεν μας μετέφερε ότι θα υπήρχε κάποιο «θέμα», να «κοπούμε» ή να πέσει «μαύρο» στο κανάλι. Οπότε ήμασταν σχετικά βέβαιοι ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο»

Η ενασχόληση της με τα κοσμήματα απέδωσε; «Πολύ! Πήγε πολύ καλά και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Σχεδόν κάθε πρωί κάθομαι στον χώρο που τα φτιάχνουμε και διαλέγω τι θα βάλω! Είναι το καλύτερο κομμάτι της ημέρας μου! Δεν έχω φτιάξει τίποτα που να μη μου αρέσει, που να μη μου ταιριάζει, που να μην το αγόραζα», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved