Ανδρέας Ροδίτης: «Δεν θα με μαλώσει κανείς αν η ΑGB δείξει ότι έκανα δύο μονάδες λιγότερο από χθες»
Media

Ανδρέας Ροδίτης: «Δεν θα με μαλώσει κανείς αν η ΑGB δείξει ότι έκανα δύο μονάδες λιγότερο από χθες»

Στο καίριο ερώτημα γιατί οι εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης δεν μπορούν να «σταθούν» στα ιδιωτικά κανάλια απαντά ο Ανδρέας Ροδίτης που παρακολουθούμε μέσα από την ΕΡΤ.

Γιατί οι εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης δεν μπορούν να «σταθούν» στην ιδιωτική;

Αν μιλήσω για τη δική μας εκπομπή, είναι λογικό να μην μπορεί να σταθεί στην ιδιωτική τηλεόραση. Μέχρι και υγιές θα έλεγα, με την έννοια ότι ο κόσμος που φιλοξενείται σε αυτές τις εκπομπές είναι διαφορετικός από αυτόν των ιδιωτικών καναλιών. Επίσης, καμία διοίκηση δεν μου έχει πει να αλλάξω κάποιον καλεσμένο. Έτσι μπορώ να εκτιμήσω την προσπάθεια ενός νέου καλλιτέχνη. Αυτό γενικά δεν θα σου επιτραπεί σε ένα ιδιωτικό κανάλι, γιατί υπάρχει ένας μεγεθυντικός φακός πάνω από τις τηλεθεάσεις. Εμένα δεν θα με μαλώσει κανείς αν η ΑGB δείξει ότι έκανα δύο μονάδες λιγότερο από χθες. Είναι η υποχρέωση και το καθήκον της δημόσιας τηλεόρασης να το κάνει αυτό. Τώρα η εικόνα των ανθρώπων που συναντάμε στα νυχτερινά μαγαζιά ή στα ιδιωτικά κανάλια, που φορούν τα διάφορα ρούχα και χορεύουν όλη μέρα, δεν χρειάζεται να προωθηθεί και στη δημόσια τηλεόραση.

Είστε από τους ανθρώπους που ό,τι θέλετε να πείτε το εκφράζετε χωρίς δεύτερη σκέψη;

Το πιο εύκολο σε αυτή τη χώρα είναι το να βρίζεις τον λαό ή να τον επαινείς για να πας μπροστά. Είμαι 31 χρόνια στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, δεν είμαι ένας άνθρωπος που νομίζει ότι βρίσκεται στην ταβέρνα και ό,τι νομίζει το λέει. Είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Συχνά αυτολογοκρίνομαι. Ξέρω ότι η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να βρίζει την κυβέρνηση για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved