Ντάνη Γιαννακοπούλου: H τηλεοπτική «Νεφέλη» μας συστήνεται
Media

Ντάνη Γιαννακοπούλου: H τηλεοπτική «Νεφέλη» μας συστήνεται

Είναι νέα, γλυκιά και όμορφη κι έπειτα από μια πετυχημένη θητεία στο θέατρο έρχεται να κατακτήσει και την τηλεόραση.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδύεται τη Νεφέλη στην τηλεοπτική σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό μου γλυκιά μου συμπεθέρα».
«Όσον αφορά τον ρόλο, μου αρέσει γιατί είναι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από μένα. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζομαι σε κωμωδία. Είχα συνεργαστεί με τον Λευτέρη Παπαπέτρου στη θεατρική παράσταση «Ντόλι η Προξενήτρα», όπως και με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος έπαιζε τον θείο μου. Η Νεφέλη μού αρέσει γιατί είναι κορίτσι της σύγχρονης ζωής.
Είναι εμμονική με την τεχνολογία, αρραβωνιάζεται τον παιδικό της έρωτα, τον Πέτρο, όμως είναι ερωτευμένη με τον Φάνη. Είναι μπερδεμένη συναισθηματικά, αλλά αυτό δεν την κάνει κακιά» λέει στην «Εspresso» και συνεχίζει:

«Η μεγάλη δυσκολία για μένα εμφανίστηκε στις λήψεις, στις οποίες έρχομαι σε επαφή με τον Φάνη κι εκδηλώνουν σιγά σιγά τον έρωτά τους. Είχα άγχος για τις σκηνές αυτές, καθώς υπήρχε τριγύρω κι ένα συνεργείο 30 ατόμων. Από την άλλη, όμως, ένιωθα ασφάλεια γιατί είχα δίπλα μου τον Λευτέρη Παπαπέτρου και την Αμαλία Γιαννίκου, που με βοήθησαν πολύ».

Οσο για το αν έχει «βρει» τη Νεφέλη, η ίδια είναι απόλυτη: «Ναι, την έχω βρει. Εχει μια μητέρα κυριαρχική, στην οποία δεν ξέρω αν μπόρεσε ποτέ να αντιμιλήσει. Είναι συνέχεια με το κινητό της στο χέρι, περισσότερο για να προστατέψει τον εαυτό της.
Ως ηθοποιός το δικαιολογώ, αλλά έξω μπορεί να φαίνεται ότι είναι στον κόσμο της και δεν τη νοιάζει τίποτα».

Πάντως, η νεαρή ηρωίδα ενδεχομένως να... κρύβει περισσότερα απ' όσα δείχνει προς το παρόν στους τηλεθεατές. «Τη Νεφέλη την υποπτευόμαστε για πολλά πράγματα, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει την ανατροπή. Μας βάζει σε υποψίες μέχρι στιγμής για το τι θέλει πραγματικά και ποιον θα διαλέξει. Οι περισσότεροι ήρωες του Λευτέρη κάνουν την ανατροπή, δεν ξέρω, όμως, αν θα κάνει το ίδιο και η Νεφέλη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved