Με ένα αταίριαστο καλλιτεχνικό ζευγάρι κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων η εκπομπή "Στην υγειά μας"
Media

Με ένα αταίριαστο καλλιτεχνικό ζευγάρι κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων η εκπομπή "Στην υγειά μας"

Με ένα... αταίριαστο καλλιτεχνικό ζευγάρι κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα φιλοξενήσει στο εορταστικά στολισμένο πλατό του την εκρηκτική Πάολα και τον Σταμάτη Κραουνάκη, σε ένα ιδιαίτερο μουσικό «πάντρεμα». Δεκατρία χρόνια κλείνει η επιτυχημένη μουσική παραγωγή και φέτος αναμένεται να δούμε πολλές ανατροπές, αρχής γενομένης με τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών. Παρόμοια έκπληξη μας περιμένει και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν δημοφιλείς ηθοποιοί θα μας ευχηθούν «Καλή χρονιά» ερμηνεύοντας αγαπημένα χορευτικά κομμάτια.

«Αυτό που θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο, ειδικά φέτος, είναι χαρά. Μας παίρνουν τηλέφωνο πολλοί τηλεθεατές και μας λένε ότι συγκεντρώνονται τα Σαββατόβραδα σε σπίτια φίλων ή ανοίγουν τη δική τους τραπεζαρία, φτιάχνουν μεζεδάκια, βάζουν την κατσαρόλα στη φωτιά και βλέπουν την εκπομπή μας. Έτσι νιώθουν ότι έχουν βγει σε μια ταβερνούλα με καλή μουσική, σε μια μπουάτ, και είμαστε όλοι μαζί μια παρέα» αναφέρει στην «Espresso» η παραγωγός της εκπομπής Βίκυ Λάσκαρη.

Όσον αφορά τις εορτές, η ίδια αποκαλύπτει τα σχέδια της εκπομπής. «Σκεφτήκαμε να πρωτοτυπήσουμε και να καλέσουμε μια αυθεντική λαϊκή φωνή, την Πάολα, για να συμπράξει με τον Σταμάτη Κραουνάκη σε ένα διαφορετικό ρεπερτόριο. Με λίγα λόγια, θέλουμε να τους ακούσαμε σε τραγούδια που αγαπά το "Στην υγειά μας, ρε παιδιά"» τονίζει και συμπληρώνει: «Θέλουμε να μας ψυχαγωγήσουν με μουσικές που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας και να πειραματιστούν και αυτοί σε κάτι διαφορετικό. Αυτό θέλουμε από τη νέα γενιά καλλιτεχνών και ελπίζω να το πετύχουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved