«Junior Music Stars»: Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο
Media

«Junior Music Stars»: Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Η γιορτή της μουσικής συνεχίζεται με τα υπόλοιπα οκτώ μικρά αστέρια, που ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του «Junior Music Stars», την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου  στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μαζί με τους δασκάλους: Ευγενία Μανωλίδου, Ευρυδίκη, Γιάννη Βαρδή και Νίκο Βουρλιώτη ενθουσιάζονται με τα μικρά ταλέντα.

Τέσσερις μουσικοί και τέσσερις τραγουδιστές του «Junior Music Stars», συνοδεύονται από τη μεγαλύτερη ορχήστρα, που έχει δημιουργηθεί ποτέ για τηλεοπτική εκπομπή.

Η Χριστίνα επιλέγει ένα τραγούδι, από τα πιο διάσημα κομμάτια της σύγχρονης μουσικής, "Hallelujah". Ο Δημήτρης με το κλαρίνο του συγκινεί ταξιδεύοντας στα "Πέτρινα χρόνια". Η Βαρβάρα ζητάει ..."Sorry" τραγουδώντας. Ο Παναγιώτης μεταδίδει τον δικό του παλμό μέσα από τα ντραμς στο "It's my life". Ο Χριστόφορος τραγουδάει «Έλεγες», ενώ ο Νίκος μας ταξιδεύει με το μπουζούκι του, επιλέγοντας μια ρούμπα από τις πιο γνωστές, «Περασμένες μου αγάπες». Η Αντρεα ερμηνεύει «Το λάθος» και ο Σωκράτης κλείνει την δεύτερη οκτάδα των μικρών αστεριών, με το πρώτο κονσέρτο για πιάνο του Τσαϊκόφσκι.

Στα backstage μαζί με την οικογένεια των παιδιών είναι η Αντωνία Καλλιμούκου.

Η βραδιά κλείνει με τον διαχωρισμό των 16 παιδιών σε δύο ομάδες. Τα οκτώ παιδιά πηγαίνουν με την Ευγενία Μανωλίδου και τον Γιάννη Βαρδή και τα υπόλοιπα οκτώ με την Ευρυδίκη και τον Νίκο Βουρλιώτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved