Κωνσταντίνος Λάγκος: «Το στάνταρ των γυρισμάτων είναι 11 ώρες»
Media

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Το στάνταρ των γυρισμάτων είναι 11 ώρες»

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σειρά «9 Μήνες» και για τα γυρίσματα στην Κύπρο.

Σε παρακολουθούμε στο σίριαλ «9 μήνες».

Δουλεύω, πληρώνομαι, άρα είμαι μια χαρά αυτόν τον καιρό. Ευτυχών, δουλεύω, μάλιστα με ανθρώπους που έχω ξαναδούλεψει και χαίρομαι, είναι καλό αυτό. Ξέρω ότι πολλοί συνάδελφοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μου, αλλά και όλων όσοι δουλεύουμε, οπότε δεν υπάρχει χώρος για παράπονα.

Πηγαινοέρχεσαι δύο σεζόν στην Κύπρο για τα γυρίσματα του σίριαλ.

Ακριβώς, αυτή είναι η δεύτερη σεζόν. Πρώτη φορά πήγα πέρυσι, για δουλειά στην τηλεόραση, είχα ξαναπάει πριν από αρκετά χρόνια, για παράσταση με περιοδεία. Πέρυσι ήταν ήσυχα, έβλεπα λίγους γνωστούς και φίλους, ενώ στο αεροπλάνο ήμουν συνήθως μόνος μου. Φέτος αισθάνομαι λες και πάμε περιοδεία κάθε Δευτέρα, εκδρομή, έχει πολύ κόσμο, πολλές φορές το μισό αεροπλάνο είναι ηθοποιοί και τεχνικοί. Έχω αναπτύξει φιλικές σχέσεις με κάποιους που δεν γνώριζα, κάνουμε παρέα, ειδικά με τα παιδιά από το σίριαλ «Ζωή μου», επειδή ταξιδεύουμε πολύ συχνά όλοι μαζί, περνάμε ωραία. Τουλάχιστον, φέτος, έχω παρέα, πέρυσι ήταν μοναχικά, όχι ότι με ενοχλεί, γιατί είμαι μοναχικό άτομο αλλά φέτος είναι αλλιώς. Στην Κύπρο δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε και να κάνουμε παρέα. Το στάνταρ των γυρισμάτων είναι 11 ώρες, αλλά πολλές παραγωγές ξεπερνάνε αυτό. Ό,τι ξέραμε να το ξεχάσουμε.

Σε κουράζουν όλα αυτά τα ταξίδια που αναγκάζεσαι να κάνεις λόγω της δούλειάς σου;

Το βασικό είναι να έχω δουλειά. Έχει τη γοητεία του, είναι ωραίες οι παρέες, οι γνωριμίες, να ταξιδεύει συνέχεια, αλλά είναι πολύ κουραστικό. Έχω πάει παντού στην Κύπρο, γνώρισα το μέρος, που δεν το ήξερα, γνώρισα και εκεί πολλούς ανθρώπους- άξιο- λόγοι και καλά παιδιά. Πρακτικά είναι κουραστικό. Πέρυσι είχα περισσότερες αντοχέ5 απ' ό,τι τώρα, γιατί σταματήσαμε μόνο ένα μήνα από πέρυσι τον Ιούλιο - είναι πολύς ο καιρός συνεχόμενα, θα πει κάποιος ότι δουλεύω 3 ημέρες την εβδομάδα εκεί... θα συμφωνήσω, αλλά είναι κούραση το να φεύγεις συνέχεια. Πολλές φορές ξυπνάω το βράδυ και δεν ξέρω πού βρίσκομαι. Μέχρι να συνηθίσω να είμαι κάπου, πρέπει να φύγω και να πάω αλλού, κάποια στιγμή σε καταβάλλει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved