Μάριος Αθανασίου: Μιλά για το ρόλο του στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ»
Media

Μάριος Αθανασίου: Μιλά για το ρόλο του στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ»

Για την απίθανη παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Ένα εξοχικό παρακαλώ» και τον ρόλο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάριος Αθανασίου.

«Είμαστε μία οικογένεια σε κρίση τόσο των μεταξύ μας δεσμών, αξιών όσο και οικονομική. Λίγο πριν υπογραφεί το διαζύγιο για τη λήξη αυτής της σχέσης πηγαίνει ο καθένας ξεχωριστά στο εξοχικό να δει το μέρος του για να προχωρήσει με την καινούργια του ζωή και τους νέους ανθρώπους. Ουσιαστικά μέσα από διάφορες ανατροπές και ευτράπελα που συμβαίνουν εκείνη τη μέρα βλέπουν τη ζωή τους και αποφασίζουν ότι δε θέλουν να το διαλύσουν αλλά να συνεχίσουν μαζί», λέει στο Καρφί ενώ αποκαλύπτει αν θα έλεγε το «ναι» και σε μια τρίτη σεζόν στους «Συμμαθητές».

«Αν υπάρχει δυνατότητα να στηριχτεί σωστά όπως γίνανε και οι άλλες δύο, γιατί για μία σεζόν ξεκινήσαμε αλλά η ανταπόκριση του κόσμου και η εγγύηση των συντελεστών μας έκανε να συνεχίσουμε χωρίς να το ευτελίσουμε, θα γίνει μία συζήτηση και θα παρθεί η καλύτερη απόφαση. Νομίζω ότι είναι πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι οι άνθρωποι της σειράς και ξέρουν πότε πρέπει να κλείσει ένας κύκλος και πότε όχι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved