Κώστας Χαρδαβέλλας: «Πιστεύω ότι η τηλεόραση θα ζήσει κι άλλη µεγαλύτερη διολίσθηση»
Media

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Πιστεύω ότι η τηλεόραση θα ζήσει κι άλλη µεγαλύτερη διολίσθηση»

Καθόλου αισιόδοξος δεν είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας για το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς όπως επισημαίνει, θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες ημέρες γι’ αυτήν.

Πώς βλέπετε την επόµενη ηµέρα στην τηλεόραση µε την αδειοδότηση των καναλιών;

Πιστεύω ότι δεν µπορεί κανείς να περιγράψει την επόµενη ηµέρα στην τηλεόραση µετά απ’ όλα αυτά που ζήσαµε. Κάνω 40 χρόνια τηλεόραση, αλλά δεν µπορώ να δω τι θα συµβεί, γιατί το τοπίο είναι πολύ θολό και κανείς δεν ξέρει πού θα κάτσει η µπίλια. Θα είναι 6, 8, 16 οι σταθµοί; ∆εν ξέρω ποιοι θα είναι οι καναλάρχες... Επειδή όµως δεν υπάρχει χρήµα, πιστεύω ότι η τηλεόραση θα ζήσει κι άλλη µεγαλύτερη διολίσθηση. Θα δούµε ακόµη φθηνότερα προγράµµατα. Η διαφηµιστική αγορά είναι σχεδόν πεθαµένη, οπότε είναι φυσικό να συµβεί αυτό.

Όλα αυτά τα χρόνια, στα κανάλια που έχετε δουλέψει, έχετε δεχτεί παρεµβάσεις;

Είναι περίεργο, αλλά δεν έχω δεχτεί ποτέ παρέµβαση στην τηλεόραση. Ίσως γιατί ήµουν αυτός που ήµουν, ίσως γιατί τους ενδιέφερε να φέρνω νούµερα, ίσως γιατί δεν ήµουν εκτεθειµένος σε απολύσεις. ∆εν ήρθε ποτέ κανένας καναλάρχης να µου πει να µην παίξω κάτι. Αντιθέτως σε εφηµερίδες -όχι τώρα τελευταία που ήµουν στη Realnews, γιατί οφείλω να πω ότι δεν δέχτηκα ποτέ καµία παρέµβαση από τον Νίκο Χατζηνικολάου- παλαιότερα, όπως για παράδειγµα στην «Ελευθεροτυπία», µια-δυο φορές µε είχε φωνάξει ο εκδότης και µου είχε πει: «Σε παρακαλώ, αυτό ας το αφήσουµε στην άκρη γιατί είναι φίλος».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved