Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Αυτοί που είναι άξιοι δουλεύουν»
Media

Δημήτρης Μαυρόπουλος: «Αυτοί που είναι άξιοι δουλεύουν»

Στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Συμμαθητές» μίλησε μεταξύ άλλων για τους ηθοποιούς που δημοσιοποιούν τις δυσκολίες στιγμές που βιώνουν ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο πολύ ένας ηθοποιός έχει ρίξει το κασέ του.

«Πολλές φορές ο δημοσιογραφικός κόσμος ασχολείται με καλλιτέχνες που δεν αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο βαθμό τους καλλιτέχνες που έχουμε στην Ελλάδα. Οι Έλληνες ηθοποιοί σε παγκόμιο επίπεδο θεωρούνται οι καλύτεροι, ή από τους καλύτερους. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε τώρα με κάποιον ο οποίος θεωρείται μέτριος. Και η χρυσή μετριότητα δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Αυτή είναι η διαφορά μας. Άρα λοιπόν η θεατρική οικογένεια στο σύνολο της είναι εξαιρετική. Τις προάλλες είπα κάτι ας πούμε και σχολιάστηκε. Ας πούμε με ενοχλούν αυτό που λένε «πεινάω». Αυτοί που πεινάνε, γιατί ξέρουμε συναδέλφους, σπουδαίους συναδέλφους που έχουμε να τους δούμε και αρκετό καιρό στη δουλειά, που περνάνε πάρα πολύ δύσκολα, δεν έχουν βγει να κλαφτούν», είπε και συνέχισε:

«Κάποιος δημοσιογράφος σχολίασε «ναι, τα λέει αλλά αυτός είναι τυχερός και δουλεύει. Μπορεί να υπάρχει μια τύχη. Όπως έχω αυτή την τύχη κι ο άλλος ο καλός συνάδελφος έχει την τόση ατυχία να μη δουλεύει. Μέχρι εκεί. Υπάρχει και η αξιοσύνη. Αυτοί που είναι άξιοι δουλεύουν. Μη φτάνουμε στο σημείο να λέμε υπερβολές. Γίνονται πάρα πολλές παραστάσεις. Είναι πάρα πολύ χαμηλό το κόστος των ηθοποιών πλέον. Έχουμε χαμηλώσει πολύ τις αμοιβές μας, πολλοί πηγαίνουμε και με ποσοστά, που σημαίνει πήγε – πήρε, δεν πήγε – δεν πήρες. Όλα αυτά είναι ένα ρίσκο, αλλά επειδή αγαπάμε τη δουλειά μας, το κάνουμε. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός που ο άλλος μπορεί να πάει και τζάμπα. Το φτηνό λέω εγώ, είναι ακριβό. Δεν θα είναι το αποτέλεσμα ενός ακριβού ηθοποιού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved