Όλα όσα θα δούμε στο «Με αγάπη» την επόμενη εβδομάδα
Media

Όλα όσα θα δούμε στο «Με αγάπη» την επόμενη εβδομάδα

Τι έχει ετοιμάσει η Μαρί Κυριακού για την επόμενη εβδομάδα;

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τη πιο μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση που ζωντανεύει επί σκηνής «Μάικ ο Φασολάκης - Τα Χριστούγεννα του Μάικ». Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μαρί Κυριακού.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Σωματείο “Santa Run” στα Χανιά. Με σύνθημα «Γίνε Άγιος Βασίλης και πρόσφερε στα παιδιά» θα πραγματοποιηθεί μια γιορτινή, φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο την αλληλεγγύη.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το «Μουσείο Πειραμάτων» όπου τα αντικείμενα των Χριστουγέννων θα αλλάξουν για λίγο χρήση και θα γίνουν πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας στα χέρια των παιδιών.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τα «Γεύματα Αγάπης» που διοργανώνουν Ιδρύματα, Σωματεία, Οργανώσεις αλλά και η Εκκλησία και προσφέρουν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και σας μεταφέρει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved