Ευγενία Δημητροπούλου: «Νιώθω ευγνώμων που αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ»
Media

Ευγενία Δημητροπούλου: «Νιώθω ευγνώμων που αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ»

Για την απόφαση της να αφήσει τη νομική για την υποκριτική, τη γεύση που της έχει αφήσει η εμφάνιση της σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και τι θέση έχει ο κινηματόγραφος στη ζωή της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευγενία Δημητροπούλου.

Νομική και υποκριτική
«Νιώθω ευγνώμων που αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ, την υποκριτική, αλλά νιώθω επίσης μεγάλη χαρά που έχω περάσει από τα έδρανα της Νομικής. Γιατί αυτή η σχολή σού αλλάζει τον τρόπο σκέψης και σου διευρύνει τους ορίζοντες. Την τελείωσα πριν από τρία χρόνια μετά από μεγάλη διακοπή αλλά με μεγάλη ικανοποίηση που κατάφερα να πάρω το πτυχίο».

Κινηματογράφος
«Η συμμετοχή μου στις "Νύφες" ήταν η πρώτη μου επαγγελματική δραστηριότητα, η πρώτη μαγική εμπειρία. Αρκετά χρόνια μετά, μου ασκεί την ίδια μαγεία και γοητεία και πάντα έχω το ίδιο τρακ την πρώτη φορά που κάθομαι απέναντι από την κάμερα!».

Τηλεόραση
«Εχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές στην τηλεόραση. Από τον Μανούσο Μανουσάκη που με επέλεξε για το πρώτο μου σίριαλ ως τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, με τον οποίο δουλέψαμε υπέροχα στο "Νησί". Για μένα η τηλεόραση είναι μια ευκαιρία να επικοινωνώ μέσω της δουλειάς μου με κόσμο πολλά χιλιόμετρα από την Αθήνα. Νιώθω συγκίνηση κάθε φορά που μου λένε πως με τις σειρές τούς κρατώ συντροφιά», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Το Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved