Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είμαστε άνθρωποι, έχουμε αδυναμίες»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είμαστε άνθρωποι, έχουμε αδυναμίες»

Για τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Πώς θα δούμε τον Βλάσση στα επόμενα επεισόδια;
«Ο Βλάσσης είναι αρκετά έξυπνος άνθρωπος. Είναι προς το παρόν θολωμένος από τα αναπάντεχα γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή του. Λειτουργεί αρκετά ανώριμα και με εφηβική νοοτροπία. Σύντομα οι καταστάσεις και οι πρωτοβουλίες που θα κληθεί να πάρει θα τον αναγκάσουν να «ωριμάσει» και να συμβαδίσει με την ηλικία του. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές...»

Είναι και λίγο τεμπέλης, θ’ αλλάξει και προς αυτό;
«Είναι το DNA του πάππου προς πάππου. Προσπαθεί με τη μικρότερη προσπάθεια να κερδίσει τα περισσότερα»

Με τη Φαίη και τη Ρενάτα τι θα γίνει;
«Μάλλον θα μαλλιοτραβηχτούν και είναι άδικο για την Αθηνά γιατί η Ευαγγελία είναι και δυο μέτρα γυναίκα (γέλια). Η κάθε μία θα ακολουθήσει το κάρμα της. Αυτήν τη στιγμή η Ρενάτα είναι πολύ πιο κοντά ιδιοσυγκρασιακά με τον Αχιλλέα. Η σχέση του Βλάσση και της Φαίης είναι ιδιόμορφη. Ενθουσιασμού από την πλευρά του Βλάσση και εκμετάλλευσης από την πλευρά της Φαίης. Αυτό στην πορεία αλλάζει πολύ... Και θα σας το αποκαλύψω. Η Φαίη με τον Βλάσση παντρεύονται»

Η έλευση του ξαφνικού και απρόσμενου χρήματος όπως στην περίπτωση του Βλάσση, αλλάζει τον άνθρωπο;
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην τον αλλάξει. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε αδυναμίες, έχουμε και απωθημένα. Αλλος σε μικρότερο άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό έχει στερηθεί υλικά αγαθά. Οπότε σ’ αυτό το σημείο μπαίνει ο παράγοντας απληστία. Πρέπει να έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα για να το αποφύγεις όλο αυτό», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved