Λίλα Μπακλέση: Μιλά για το ρόλο της στη παράσταση «Αυτή η νύχτα μένει»
Media

Λίλα Μπακλέση: Μιλά για το ρόλο της στη παράσταση «Αυτή η νύχτα μένει»

Η Λίλα Μπακλέση έχει γίνει ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο χάρη στην παρουσία της στην τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ».

Αποτελεί, ωστόσο, παράλληλα και μία σταθερά ανερχόμενη θεατρική παρουσία που εμφανίζεται φέτος στη θεατρική παράσταση «Αυτή η νύχτα μένει».

«Η παράσταση είναι μια προσπάθεια να ζωντανέψουμε κάποιες στιγμές από τα σκυλάδικα της δεκαετίας του '80» εξηγεί η ηθοποιός με το εφηβικό πρόσωπο και τα χειμαρρώδη μαλλιά. «Μπορεί να ακουστεί κάπως περίεργο αυτό που θα πω, αλλά μερικές φορές νιώθω σαν να βρισκόμαστε στο μυαλό του Θάνου Αλεξανδρή και να αναβιώνουμε τις αναμνήσεις του - μου φαίνεται πολύ γλυκό να τον βλέπω κι εκείνον να νοσταλγεί αυτή την εποχή που για αυτόν, και για πολλούς άλλους, ήταν μια χρυσή εποχή», λέει η ηθοποιός στο Bημαgazino. Η Λίλα υποδύεται την Πόπη:

«Είναι ένας απαιτητικός ρόλος, σωματικά, φωνητικά, ερμηνευτικά, η Πόπη είναι τελείως διαφορετική από ό,τι άλλο έχω υποδυθεί, χαίρομαι όμως που με κάποιον τρόπο κατάφερα να προσεγγίσω μια άλλη πλευρά του εαυτού μου. Είναι σκληρή αυτή η γυναίκα, τραχύς άνθρωπος, πρέπει να επιβιώσει μόνη της και υψώνει έντονα τα τείχη γύρω της», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved