Ο Αλεξάνδρου μιλά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του με την «Ελένη»
Media

Ο Αλεξάνδρου μιλά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του με την «Ελένη»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του από την «Ελένη» στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστετοτέλους, «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου.

«Δεν είναι τυχαίο που διάλεξα να έρθω εδώ και να μιλήσω μετά από ένα συμβάν που όλοι θέλουν να μάθουν τι έχει συμβεί. Αγαπώ πολύ την Κύπρο... », είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πραγματικά δεν έχει συμβεί τίποτα, έχω ακούσει τόσα, διαβάζω τόσα... Ήταν μία κοινή απόφαση που έχει γίνει πριν καιρό, από τη στιγμή που ξεκίνησα, από τη στιγμή που υπέγραψα. Ήταν μια κοινή απόφαση γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις κι εσύ το δικό σου βήμα».

Και συμπλήρωσε ο πρώην συνεργάτης της: «Σίγουρα αυτό το σε εισαγωγικά διαζύγιο είναι ανάμεσα σε μένα και στην Ελένη μόνο θετικό, δεν έχει να κάνει ούτε με διατροφές ούτε με κακίες, ούτε με σπόντες ούτε με τίποτα. Έχει να κάνει μόνο με καλό, το παίρνω πολύ θετικά όλο αυτό το κομμάτι και δεν είναι καθόλου διαζύγιο, είναι νομίζω ένα βήμα να προχωρήσω, έτσι; Τέσσερα χρόνια είμαι εκεί. Είναι αρκετά και για μένα, και για το κοινό και για να κάνω κάποια πράγματα! Προς Θεού, και θέλω να κλείσει εδώ αυτό το θέμα, όχι ότι με ενοχλεί, απλά έχω άρτια σχέση με την Ελένη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ και με εκτιμά και με αγαπά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved