Μεγακλής Βιντιάδης: «Κάθε χρόνο οι ίδιες εκπομπές, το ίδιο περιεχόμενο»
Media

Μεγακλής Βιντιάδης: «Κάθε χρόνο οι ίδιες εκπομπές, το ίδιο περιεχόμενο»

Ο Μεγακλής Βιντιάδης έχει συνεργαστεί στις μεγαλύτερες παραγωγές, με τα μεγαλύτερα ονόματα, με την επιτυχία πάντα να είναι στο τσεπάκι του. Αυτή την περίοδο τι κάνει; Πού τον βρίσκουμε;

«Αυτή την περίοδο δεν κάνω κάτι, είμαι στην Ελλάδα, γιατί επέστρεψα για να ξαναεγκατασταθώ, πριν πηγαινοερχόμουν στα Εμιράτα»

Πόσα χρόνια έλειπε από την Ελλάδα;

«Εγώ στα Εμιράτα πηγαινοερχόμουν 7-8 χρόνια, αλλά περίπου 5 χρόνια ήμουν εκεί πιο έντονα. Εκεί δούλευα στην τηλεόραση, σε μια σουηδέζικη εταιρεία, κάλυπτα live γεγονότα. Έβλεπα πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά οικονομικά, αλλά συγχρόνως έβλεπα και ότι η ποιότητα της τηλεόρασης άρχιζε να γκρεμίζεται. Είναι ελάχιστα πλέον αυτά που μπορείς να πεις ότι είναι καλά»

Τι ήταν αυτό δηλαδή που τον δυσαρεστούσε; «Τα οικονομικά, υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στις πληρωμές, καθυστερήσεις, μετά ζητούσαν μειώσεις 5% και αυτά πριν ξεκινήσει η οικονομική κρίση, δηλαδή φαινόταν το πράγμα. Γίνονταν φοβερές οικονομίες στις παραγωγές και εν τω μεταξύ είχα κουραστεί ψυχολογικά γιατί έκανα τα ίδια και τα ίδια, δεν υπήρχε κάποια αλλαγή, ήταν μια ρουτίνα η κατάσταση», λέει σε συνέντευξη του στη Freddo και συνεχίζει:

«Κάθε χρόνο οι ίδιες εκπομπές, το ίδιο περιεχόμενο, τα ίδια concepts, τα ίδια λόγια, σαν ρομπότ. Είναι σαν να έχουμε ανοίξει ένα συρτάρι, όπου είναι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές και τις έχουμε βάλει να προβάλλονται. Θα πω το εξής: Όπως ξέρεις, παλιά οι εκπομπές -και ειδικά οι πρωινές, αλλά και οι μεσημβρινές βέβαια- ήταν ένας παρουσιαστής. Τώρα κάθονται δίπλα άλλοι 4-5 στο τραπέζι, έχουν τα περιοδικά μπροστά τους και διαβάζουν τι είπε ο ένας, τι έκανε ο άλλος, δηλαδή κουτσομπολιό ας το πούμε, με την καλή έννοια. Ζουν ένα άγχος τι θα πει o καθένας για να δημιoυργήσει μια κατάσταση, Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά, τώρα όμως δεν υπάρχουν αυτές οι εκπομπές, δηλαδή έχουν παρασυρθεί πια από ένα λαϊκίστικο μοτίβο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved