Μήλον της Έριδος στο «Music Mall» ο…
Media

Μήλον της Έριδος στο «Music Mall» ο…

Το 2017 θα βρει τον ηθοποιό με δεύτερο τηλεοπτικό «χτύπημα» αλλά και μια παράσταση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

«Τον Μάρτιο θα μπω σε μα άλλη τηλεοπτική περιπέτεια και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Γιατί για τον ρόλο του Τίμου μιλούσα με τον Δημήτρη Αρβανίτη εδώ και έναν χρόνο. Λόγω της οικονομικής δυστοκίας που υπάρχει στον χώρο η νέα τηλεοπτική δουλειά του γνωστού σκηνοθέτη καθυστερούσε. Πλέον, όμως, μπήκε το νερό στο αυλάκι. Το Music Mall θα προβάλλεται καθημερινά στο Star από τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν» λέει ο Μέμος Μπεγνής στην Espresso και αποκαλύπτει:

«Η σειρά αφορά δύο σταρ του ελληνικού πενταγράμμου. Τη 45χρονη Αμάντα και την 25χρονη Μελίσα, που έχουν το ίδιο πάθος για το τραγούδι και τη μουσική, αλλά και πόθο για τον ίδιο άνδρα. Εγώ, λοιπόν, θα υποδυθώ το... μήλον της Έριδος, τον άνδρα που αγαπούν τρελά, αλλά και θαυμάζουν ταυτόχρονα. Κι αυτό γιατί ο Τίμος τους γράφει τους στίχους και τη μουσική των τραγουδιών τους. Ο ίδιος θα διχαστεί ανάμεσα στις δύο ενώ η μοίρα θα παίξει σε αυτό το ερωτικό τρίγωνο ένα τρελό παιχνίδι, γιατί πίσω από όλη αυτήν την κόντρα κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved