Έτσι κρίνει την Ελένη Μενεγάκη ο Σταμάτης Μαλέλης
Media

Έτσι κρίνει την Ελένη Μενεγάκη ο Σταμάτης Μαλέλης

«Δεν τη θεωρώ κανένα ιδιαίτερο φαινόμενο, ούτε υποκλίθηκα ποτέ στο «φαινόμενο» Μενεγάκη. Άλλωστε η ιστορία με τις ξανθιές έχει τελειώσει εδώ και δυο χρόνια στα πρωινάδικα» είπε χαρακτηριστικά και με πολύ νόημα ο Σταμάτης Μαλέλης αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα όλα όσα είχε πει πριν από λίγες ημέρες για την παρουσιάστρια ο Μεγακλής Βιντιάδης .


«Η τηλεόραση είναι δημοκρατικό μέσο. Δεν υπάρχουν βασιλιάδες. Τα πράγματα πρέπει να αλλάζουν. Δεν μπορείς να είσαι η χαζή ξανθιά που ζει στον κόσμο της και δεν ξέρει τίποτα και οι άλλοι γελάνε επειδή ακριβώς δεν ξέρει τίποτα» δήλωσε για την παρουσιάστρια του «Καφέ» ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star μιλώντας στην εκπομπή « Πολύ Μπλα-Μπλα» , ενώ συνέχισε επιβεβαιώνοντας αυτά που ο ίδιος έλεγε πριν 8 μήνες ότι αν η Ελένη Μενεγάκη συνεχίσει έτσι δεν θα πάει καλά λέγοντας: «Όσα είπε πρόσφατα ο Μεγακλής Βιντιάδης τα είχα πει πριν 8 μήνες.Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να καθίσει να σκεφτεί μαζί με τους συνεργάτες της τι θα κάνει γιατί είναι πολύτιμη για την ελληνική τηλεόραση. Ο κόσμος της έδωσε δυο χρόνια. Δεν θα της δώσει και τρίτο. Έπρεπε ήδη εδώ και δυο χρόνια να έχει κάνει αλλαγές στην εκπομπή της».

Όσο για την διαμάχη που είχε πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη με το Star, και το εξώδικο που απέστειλε, ο Σταμάτης Μαλέλης το χαρακτηρίζει «αστείο», παραδεχόμενος ότι θύμωσε πολύ με την κίνηση της αυτή: «Είναι αστείο για έναν άνθρωπο που κάνει 10 χρόνια life-style να στέλνει εξώδικο σε ένα δελτίο ειδήσεων ζητώντας του: "Μην παίξεις αυτό". Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν καταλαβαίνω πως χειρίζεται κάποια πράγματα. Δικαίωμα της βέβαια».

Σύμφωνα με τον Σταμάτη Μαλέλη, «ό,τι σπείρεις θα θερίσεις» αφού η Ελένη Μενεγάκη υπηρετούσε ένα συγκεκριμένο concept το οποίο αργότερα «λούστηκε», ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Δεν την θεωρώ κανά ιδιαίτερο φαινόμενο, ούτε υποκλίθηκα ποτέ στο «φαινόμενο» Μενεγάκη. Άλλωστε η ιστορία με τις ξανθιές έχει τελειώσει εδώ και δυο χρόνια στα πρωινάδικα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved