Σταμάτης Μαλέλης: «Νομίζω ότι η Θρασκιά δεν είναι και τόσο καλή επιλογή»
Media

Σταμάτης Μαλέλης: «Νομίζω ότι η Θρασκιά δεν είναι και τόσο καλή επιλογή»

Για τη Ράνια Θρασκιά και την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης ενώ σχολίασε και τις φήμες που τη θέλουν να αποτελεί το αντίπαλο δέος της Τατιάνας Στεφανίδης.

«Την είδα τώρα δυο μέρες και δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει να κάνει. Μπερδεύτηκα λίγο. Δεν είναι ούτε info-tainment, ούτε life-style,ούτε καθαρή ενημέρωση, οπότε δεν μπορώ να το κρίνω. Αν θέλει να κάνει life-style που απ΄ ότι βλέπω εκεί το πάει, τότε νομίζω ότι η Θρασκιά δεν είναι και τόσο καλή επιλογή» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star στην εκπομπή « Πολύ Μπλα-Μπλα» ενώ παράλληλα, εξέφρασε την απορία του γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης αποφάσισε εν μέσω Ασφαλιστικού να φύγει: «Ο Παπαδάκης έπρεπε να μείνει ακόμα τουλάχιστον μια εβδομάδα. Σωστά έμειναν οι άλλοι δυο της πρωινής ενημέρωσης».

Όσο για τις φήμες που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν την Ράνια Θρασκιά ως το αντίπαλον δέος της Τατιάνας Στεφανίδου,ο Σταμάτης Μαλέλης απαντά: «Δεν είναι δυο συγκρίσιμα μεγέθη μεταξύ τους. Η Τατιάνα είναι πάρα πολύ δυνατή στην τηλεόραση και έχει το γκέλ που χρειάζεται να έχει ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Το γκέλ της είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Θρασκιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved