Δεν πάει ο νους σας ποιο τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάσει ο Αρναούτογλου!
Media

Δεν πάει ο νους σας ποιο τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάσει ο Αρναούτογλου!

Δυναµική αντεπίθεση στο πεδίο του ψυχαγωγικού προγράµµατος σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για την άνοιξη του 2017 µε την προσθήκη έως και τριών µεγάλων τηλεοπτικών πρότζεκτ, τάλεντ σόου και ριάλιτι.

Στην εκπνοή του έτους και ενώ ο ανταγωνισµός µαίνεται, τα στελέχη του καναλιού του Αµαρουσίου κατέστρωσαν σχέδια για περαιτέρω ενίσχυση του προγράµµατος, µε στόχο να υπερασπιστούν την ηγετική θέση του σταθµού στον ανταγωνισµό και να δώσουν ώθηση στη βραδινή ζώνη. Αν υλοποιηθούν έστω και τα µισά από όσα ακούγονται αυτές τις ηµέρες πίσω από τις κλειστές πόρτες των συσκέψεων, το πρόγραµµα του ΑΝΤ1 τον Μάρτιο θα είναι... αγνώριστο. Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώµατα συνολικά έξι διεθνών φορµάτ (τρία µεγάλα σόου και τρία µικρότερης παραγωγής ψυχαγωγικά προγράµµατα) για τα επόµενα δύο χρόνια και µένει τώρα να αποφασίσει ποια από αυτά θα βγουν στον αέρα την προσεχή άνοιξη.
Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, σε υψηλή προτεραιότητα πέφτει στο τραπέζι η ιδέα για επάνοδο σε καθηµερινό ριάλιτι περιπέτειας και το φορµάτ που εξετάζεται είναι η «Φάρμα». Μάλιστα, σε περίπτωση που δοθεί το «πράσινο φως» για την έναρξη της παραγωγής, επικρατέστερος για να αναλάβει την παρουσίαση είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος µετά το τέλος του «Η µαµά µου µαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι διαθέσιµος για νέο ρόλο, ενώ γνωρίζει καλά και το πρότζεκτ, αφού παρουσίασε τον πρώτο του κύκλο στο Mega το 2003.
Αυτές τις ηµέρες βρίσκονται σε εξέλιξη εντατικές συζητήσεις για τα θέµατα της παραγωγής και τις δυνατότητες εξεύρεσης του κατάλληλου χώρου, καθώς στόχος είναι το ριάλιτι να βγει στον αέρα στα τέλη Μαρτίου. Η «Φάρµα», που βασίζεται σε σουηδικό φορµάτ, προβάλλεται ήδη σε άλλα κανάλια της Ευρώπης, όπου έχει ποσοστά το ΑΝΤ1 Group, γεγονός που κάνει πιο εύκολη την εξασφάλιση δικαιωµάτων µέσω επέκτασης συµφωνίας. Η τελική απόφαση του ΑΝΤ1 αναµένεται να ληφθεί µέσα στις επόμενες ημέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved