«Με αγάπη»: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στην εκπομπή της Κυριακού
Media

«Με αγάπη»: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στην εκπομπή της Κυριακού

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το 3ο σπίτι των παιδιών της «Φλόγας» που αποτελεί δωρεά ιδιώτη, ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε από τις δωρεές των χιλιάδων φίλων της «Φλόγας», και αναμένεται να φιλοξενήσει 9 επιπλέον οικογένειες, ανεβάζοντας έτσι το σύνολο των φιλοξενούμενων οικογενειών σε 45.

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 Medialab και της εκπομπής «Με αγάπη», που μέσω του «Δεσμού», παρέδωσαν 250 θρανία σε 6 συλλόγους και φορείς, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο παιδιά που έχουν ανάγκη.

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για την ολοένα αυξανόμενη εκδήλωση κρίσεων πανικού, οι οποίες εμφανίζονται στο το 1-4% του πληθυσμού, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τα «ΒΡΑΒΕΙΑ UNICEF 2016», τα οποία απονεμήθηκαν σε εξέχουσες προσωπικότητες και φορείς της χώρας μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αποσπάσματα από την πρόσφατη αποστολή της ελληνικής επιτροπής της UNICEF στην Ιορδανία, στην οποία η Μαρί Κυριακού συμμετείχε ως πρέσβειρα της UNICEF Ελλάδος στην εκστρατεία # Εmergency Lessons.
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για το πρόγραμμα «Μαθήματα Νερού» του «Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS», που υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε δημοτικά σχολεία της Ανατολικής Αττικής, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για την αξία των υδατικών πόρων.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved