Φερεντίνος: «Τα τηλεπαιχνίδια είναι σοβαρή υπόθεση δεν είναι πολιτικοί που υπόσχονται…»
Media

Φερεντίνος: «Τα τηλεπαιχνίδια είναι σοβαρή υπόθεση δεν είναι πολιτικοί που υπόσχονται…»

Ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξή του μίλησε για τα τηλεπαιχνίδια και κατά πόσο δίνουν τα χρήματα στους παίκτες στην πραγματικότητα.

Με το «Άκου τι είπαν» επανέφερες κατά κάποιον τρόπο, τη μόδα των παιχνιδιών στην τηλεόραση. Τι λες, θα κρατήσει;

«Η τηλεόραση είχε πέσει για πολύ καιρό σε κώμα, μετά το οικονομικό τσουνάμι που μας παρέσυρε. Όχι μόνο οε ό,τι αφορά τα τηλεπαιχνίδια, αλλά και γενικότερα. Δεν υπήρχαν σειρές, δεν υπήρχε μυθοπλασία, δεν υπήρχε τίποτα. Σιγά σιγά άρχισαν τα πράγματα να ξανακινούνται και το ίδιο έγινε και με τα παιχνίδια, που στην Ελλάδα κάνουν συνήθως έναν κύκλο και μετά σβήνουν. Δεν είναι όπως στο εξωτερικό, όπου μερικά, όπως ο "Εκατομμυριούχος" για παράδειγμα, παίζονται συνέχεια, χωρίς διακοπή. Εδώ ο κόσμος νομίζω πως βαριέται πιο εύκολα και αναζητά κάτι καινούριο. Γι' αυτό και είναι κατόρθωμα του Alpha που επιμένει και επενδύει σε αυτά. Βλέπετε, δεν υποσχόμαστε απλώς, τα δίνουμε στ' αλήθεια αυτά τα χρήματα».

Μια και θίγεις αυτό το θέμα, είναι μια ερώτηση που γίνεται συχνά από το κοινό: μα πού βρίσκουν τα κανάλια τα χρήματα που δίνουν; Και τα δίνουν στ' αλήθεια;

«Τα τηλεοπτικά παιχνίδια είναι σοβαρή υπόθεση. Δεν είναι πολιτικοί που υπόσχονται χωρίς αντίκρισμα... (γελάει) Στο “Deal” λοιπόν τα δίνουμε τα χρήματα. Ένας παίκτης άλλωστε μπορεί όντως να φτάσει σε κάποια μεγάλα ποσά. Σε άλλα παιχνίδια, κάποια από τα οποία έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν, είναι λόγω κανόνων αρκετά δύσκολο να φτάσεις ψηλά. Τώρα, πού τα βρίσκουν... Ο ΑΙΡΗΑ είναι έτσι κι αλλιώς ένα κανάλι με υψηλή τηλεθέαση. Έπειτα, και το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ επιτυχημένο, οπότε όλο και περισσότεροι ζητούν να "τοποθετηθούν" και να διαφημιστούν σε αυτό. Έτσι βγαίνουν λοιπόν τα χρήματα... Για περισσότερες λεπτομέρειες δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω και νομίζω πως θα πρέπει να απευθυνθείτε στο διαφημιστικό τμήμα του σταθμού! (γελάει)»

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved