Το νέο cine «ταξίδι» του Παντελή Βούλγαρη
Media

Το νέο cine «ταξίδι» του Παντελή Βούλγαρη

Μνήμες από την Κατοχή θα ζωντανέψουν στην Κρήτη μέσα από τη νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη (ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί ο τίτλος), τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να αρχίσουν στις αρχές Απριλίου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, που έχει ήδη συναντηθεί με τον δήμαρχο Χανίων για να συζητήσουν θέματα σχετικά με την παραγωγή , αναζητάει ντόπιους για να στελεχώσουν το cast ως βοηθητικοί ηθοποιοί.

Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso βρίσκεται στο νησί με την ομάδα παραγωγής του , ψάχνοντας άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και δύο αγόρια ηλικίας 7-10 ετών και δύο εφήβους 12-18 ετών. Το casting έχει αρχίσει από την Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου με τετράωρες οντισιόν (10.00-14.00 και 16.00-20.00). Μάλιστα, όρος της ομάδας παραγωγής είναι οι κοπέλες να πάνε χωρίς μακιγιάζ!

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο κ. Βούλγαρης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη, και τον παραγωγό της ταινίας Γιάννη Ιακωβίδη, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, με τον οποίο συζήτησαν τις ανάγκες της ταινίας που τοποθετείται χρονικά το 1941 -1944.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved