Φαίη Μαυραγάνη: «Αγαπώ πολύ την εκποµπή του Νίκου Μάνεση»
Media

Φαίη Μαυραγάνη: «Αγαπώ πολύ την εκποµπή του Νίκου Μάνεση»

Η Φαίη Μαυραγάνη δεν αντιμετωπίζει τη ζωή της όπως θα περίμενε κανείς με το "αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει". Αντιθέτως, μιλάει ειλικρινά για τις προτιμήσεις της στην τηλεόραση και αναφέρεται με προβληματισμό στις δύσκολες στιγμές των καναλιών με όλα όσα είχαν γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες... 

Ποια είναι η αγαπηµένη σας εκποµπή;

Έχω ξαναπεί ότι αγαπώ πολύ την εκποµπή του Νίκου (σ.σ.: Μάνεση) «60 λεπτά Ελλάδα» για τους λόγους που έγινε αγαπητή σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, παρακολουθώ τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ. Είναι γρήγορη εκποµπή, µε ποικιλία θεµάτων και έχουν έναν ωραίο τρόπο να ελαφραίνουν τα βαριά ζητήµατα.

Με τον σύζυγό σας, Ν. Μάνεση, αγχωθήκατε όταν κινδύνευσαν να κλείσουν τα κανάλια;

Εννοείται ότι αγχωθήκαµε και προβληµατιστήκαµε. Ήταν ένα δίµηνο µεγάλης ανασφάλειας για εµάς όπως και για χιλιάδες άτοµα.

Πώς βλέπετε την επόµενη ηµέρα;

Τα κανάλια έχουν µπει σε µια βαθιά κρίση από το 2008, οπότε άρχισαν οι πιέσεις στη διαφήµιση. Πολύ πριν γίνει αισθητή η κρίση, υπήρχαν απολύσεις και περικοπές. Είναι ακριβό σπορ η τηλεόραση και η κρίση δεν βοηθάει. Εύχοµαι µετά από αυτό το διάστηµα άγχους µε το «κλείνουν, δεν κλείνουν» να βρεθεί µέσω του νέου ΕΣΡ µια βιώσιµη φόρµουλα, εξορθολογισµού µεν, βιωσιµότητας δε για τα κανάλια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved