Μυρτώ Κάζη: Η συνεργασία της με την Σπυροπούλου
Media

Μυρτώ Κάζη: Η συνεργασία της με την Σπυροπούλου

Η Μυρτώ Κάζη μιλά για τη γνωριμία που άλλαξε τη ζωή της και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η δημοσιογραφία ήρθε στη ζωή της πολύ νωρίς, μόλις στα εννιά της: «Εχω αποδεικτικό στοιχείο μια έκθεση της 3ης δημοτικού, στην οποία δήλωνα ευθαρσώς ότι το όνειρό μου είναι να ακολουθήσω αυτόν τον τομέα. Να σου πω την αλήθεια, δεν τον είδα ποτέ ως “δουλειά”» λέει στην «Εspresso», ενώ αποκαλύπτει πώς προέκυψε η συνεργασία με την παραγωγή: «Ήταν από αυτά τα... καρμικά πράγματα που συμβαίνουν. Πριν από τρία χρόνια, στο πλατό της Κωνσταντίνας γνώρισα τον Τάσο, τον άντρα μου. Ερωτευτήκαμε, παντρευτήκαμε και σήμερα έχουμε δυο μωρά. Τρία χρόνια μετά, η πρόταση από το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ήρθε για να αποδείξει την κυκλική πορεία της ιστορίας ή αλλιώς το “η ζωή μου κύκλους κάνει”».

«Οπως καταλαβαίνετε, το συγκεκριμένο πλατό το αισθάνομαι όντως σαν το σπίτι μου! Με κάλεσε ένα απόγευμα η αρχισυντάκτρια Ελένη Σχινοχορίτου και νομίζω η τηλεφωνική χημεία ήταν μόνο η αρχή μιας υπέροχης επαγγελματικής σχέσης» εξομολογείται.

Οσο για το πώς είναι η συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Μυρτώ Κάζη μάς λέει: «Αυτό που ίσως δεν βλέπει ο κόσμος, και δεν ξέρω και αν μπορεί να το συνειδητοποιήσει στην έκταση που συμβαίνει, είναι ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά καλοδουλεμένη εκπομπή.

Η Κωνσταντίνα έχει τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων, γνωρίζει καθετί που συμβαίνει on και off air, ενώ η ομάδα που την πλαισιώνει είναι έμπειρη και, το σημαντικότερο, είναι όλοι τους εξαιρετικά παιδιά. Πρόκειται, λοιπόν, ίσως για μία λίγο διαφορετική εικόνα από αυτή που έχουμε για τις τηλεοπτικές εκπομπές. Η συνεργασία μαζί τους είναι, αφενός, απαιτητική αλλά και, αφετέρου, περιλαμβάνει μεγάλες δόσεις παρέας, γέλιου και πειράγματος. Αυτό με έχει κερδίσει πραγματικά. Στην πρεμιέρα είχα πολύ άγχος. Το προηγούμενο βράδυ δεν είχα κοιμηθεί πολύ, αλλά η Κωνσταντίνα κατάφερε να με κάνει να ξεχαστώ. Αυτό το χαμογελαστό κορίτσι που βλέπετε είναι έτσι και όταν τελειώσει η εκπομπή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved