Η Στεφανία Γκουρνέλου μπαίνει στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» και φέρνει τα πάνω κάτω
Media

Η Στεφανία Γκουρνέλου μπαίνει στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» και φέρνει τα πάνω κάτω

Ετοιμάζεται να... κλείσει σπίτια ως ηθοποιός αισθησιακών ταινιών που μπλέκεται στη ζωή των πρωταγωνιστών της κωμικής σειράς «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα».

Η Στεφανία Γκουρνέλου είναι η φλογερή Μάντυ, η οποία φέρνει τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της υπόθεσης. Ολα θα αποκαλυφθούν στα νέα επεισόδια, που θα αρχίσουν να προβάλλονται από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου (22.00) στον ΑΝΤ1 και όχι κάθε Δευτέρα, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, αφού η παραγωγή αλλάζει ημέρα προβολής.

Η Στεφανία αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι στα επόμενα επεισόδια ένας εκ των βασικών ηρώων θα την ερωτευτεί τρελά. Μάλιστα, θα θελήσει να εξαφανιστεί μαζί της σε... άλλη γη και άλλα μέρη.

«Φαίνεται ότι ο ρόλος του μοντέλου με φιλοδοξίες με κυνηγάει στη μικρή οθόνη. Στη δραματική σειρά του Mega “Δικαίωση” του Δημήτρη Αρβανίτη υποδυόμουν τη Σέλφι, μια κοπέλα που ήθελε να ανέβει στην πασαρέλα με διάφορους τρόπους, όχι και τόσο ακέραιους. Φέτος ο Λευτέρης Παπαπέτρου μού έδωσε τον ρόλο μιας άκρως κωμικής ηρωίδας που γυρίζει ερωτικές ταινίες» λέει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Μέχρι τώρα δεν ξέρουμε για ποιον λόγο η Μάντυ “γδύνεται” μπροστά στην κάμερα. Αν το κάνει, δηλαδή, για τα χρήματα ή από μια ουτοπική φιλοδοξία για μια πιο γρήγορη καριέρα στον κινηματογράφο. Δεν έχω καταφέρει να τη γνωρίσω για να μπορώ να τη δικαιολογήσω. Πάντως, όπως διαβάζω στο σενάριο, κι εκείνη έχει τα κρυφά μυστικά της. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η ηρωίδα μου θα γίνει η αιτία για να διαλυθεί ένα σπιτικό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αρχικό σοκ όταν η ενδυματολόγος μας Κατερίνα Παπανικολάου μού έφερε τα ρούχα για τον ρόλο της Μάντυς. Ήταν σχεδόν ανύπαρκτα. Μετά γελάσαμε πραγματικά με την ψυχή μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved