«Η Μπέτυ ήταν για εμένα η πιο γοητευτική στην ψυχή και την όψη ηθοποιός του νεότερου σινεμά»
Media

«Η Μπέτυ ήταν για εμένα η πιο γοητευτική στην ψυχή και την όψη ηθοποιός του νεότερου σινεμά»

Για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα αλλά και για το γεγονός πως μοιράζεται την ίδια σκηνή με την αξιόλογη ηθοποιό, Μπέτυ Λιβανού, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Δήμητρα Ματσούκα.

«Μου αρέσει ο Αλέξανδρος. Η αγάπη του στη δουλειά μας, η υψηλή του ενέργεια. Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να συγκινήσει τον θεατή και αμέσως μετά να τον κάνει να γελάσει μέχρι δακρύων. Είναι μία διαφορετική στιγμή αυτή του Αλεξάνδρου. Η πρώτη του φορά σε μία παράσταση με απαιτήσεις που δικαιολογούν αυτό το περιβόητο «υπερπαραγωγή» που ακούγεται για το έργο μας και ισχύει απόλυτα. Τέλος, ο Αλέξανδρος με γοητεύει και για τον εξής λόγο: για τις μοναδικές του γνώσεις για το θέατρο, το σινεμά, τη λογοτεχνία. Είναι ένας διανοούμενος με λαϊκό συναίσθημα, κάποιος που εκτιμώ και σέβομαι», λέει στην εφημερίδα Αγορά και συνεχίζει:

«Η Μπέτυ ήταν για εμένα η πιο γοητευτική στην ψυχή και την όψη ηθοποιός του νεότερου σινεμά. Ο «Ξαφνικός έρωτας» και «Οι απέναντι», με την ίδια ως πρωταγωνίστρια, ανήκαν σης ταινίες που θυμάμαι σαν να είδα χθες. Και τι χαρά που η Μπέτυ παραμένει το ίδιο γοητευτική, το ίδιο κορίτσι, με εκπληκτική παρουσία επί σκηνής, έχοντας μοναδικό σκηνικό χιούμορ και ευαισθησία. Χαίρομαι πολύ που η Μπέτυ είναι στην παράσταση μας. Και χαίρομαι διπλά βλέποντας, με αφορμή την ίδια, ότι ο χρόνος μπορεί να είναι φίλος και τίποτα να μη σου στερεί από τη γοητεία σου», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved