«Με αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

«Με αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Με Αγάπη» παρουσιάζει την «Κιβωτό του Κόσμου».

Στόχος του Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» είναι η στήριξη και η φροντίδα παιδιών από τη βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους, που έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση ή εγκατάλειψη.

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει μια πρωτοβουλία αγάπης με στόχο τη στήριξη παιδιών του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Εστία». Το εγχείρημα του Λευτέρη Παρασκευά, ενός ορειβάτη, που διέσχισε τα Πυρηναία Όρη, έγινε με σκοπό να ενισχύσει την νέα στέγη της «Εστίας» όπου θα φιλοξενηθούν 8 παιδιά με νοητική υστέρηση.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για την «Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή». Πρόκειται για μια χρόνια διαταραχή στην οποία το άτομο έχει ανεξέλεγκτες, επαναλαμβανόμενες σκέψεις και συμπεριφορές.

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει την έκθεση «ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ» που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η νέα αυτή έκθεση δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να πραγματοποιήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο και να γνωρίσει το μεγαλείο του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved