Λάμπρος Φισφής για Quizdom: «Νοιώθω σαν να παίζω εγώ»
Media

Λάμπρος Φισφής για Quizdom: «Νοιώθω σαν να παίζω εγώ»

Ξεκινάει ο νέο κύκλος του Quizdom και ο Λάμπρος Φισφής μίλησε για την εμπειρία του και τους συμμετέχοντες.  

Από όλα τα επεισόδια που έχεις γυρίσει, ποια είναι η πιο δυνατή στιγμή που θυμάσαι μέχρι σήμερα;

«Οι τελικοί. Το τελευταίο ματς που γίνεται κάθε φορά είναι το πιο φορτισμένο συναισθηματικά. Ειδικά τώρα, στον δεύτερο γύρο, τους δέκα καλύτερους παίκτες τους ξέρω, τους έχω μάθει. Οι πιο πολλοί έχουν κάτσει παρέα μου για δυο-τρία επεισόδια, για δυο-τρεις εβδομάδες. Γνωρίζω ποιοι είναι, ξέρω τις οικογένειες τους, τι κάνουν, έχουν έρθει στην παράσταση μου να με δουν. Οπότε, όλους αυτούς τούς γουστάρω και είμαι φουλ ευχαριστημένος για όποιον κερδίσει, αλλά και φουλ δυσαρεστημένος, γιατί όλοι οι άλλοι έχουν χάσει. Νιώθω σαν να παίζω εγώ. Οπότε αγχώνομαι για το τι θα γίνει, ποιος θα το πάρει, ποιος θα απαντήσει, και η καρδιά χτυπά γρήγορα. Με καταλαμβάνουν ένταση και μία μεγάλη χαρά, όπως και να 'χει, Το πολύ ωραίο και αυτό δεν το βλέπει ο πολύς κόσμος- είναι ότι, για κάποιον περίεργο λόγο, όλοι οι παίκτες γίνονται φίλοι. Είναι καταπληκτικό αυτό. Μαζεύονται, βγαίνουν έξω και τρώνε παρέα. Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, είχαμε αυτά τα ερωτήματα: Τι θα γίνει με τους συμμετέχοντες; θα μιλάνε μεταξύ τους; Ποια τακτική θα ακολουθήσουν; Τελικά, όλοι είναι ανοιχτοί και έχουν γίνει φίλοι»

Αυτό, πάντως, είναι σπάνιο, γιατί μιλάμε για ένα παιχνίδι ανταρτικό, ενώ δίδεται και ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, για το οποίο άλλωστε δηλώνει ο κόσμος συμμετοχή...

«Δεν είχα ξαναπαρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, αλλά πίστευα ότι οι συμμετέχοντες ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο για τα χρήματα. Ωστόσο, είναι άλλης κοπής οι παίκτες αυτοί. Δεν είναι επαγγελματίες, αλλά άνθρωποι που γουστάρουν την εφαρμογή, που τους αρέσει να διαβάζουν, είδαν το τηλεπαιχνίδι στον πρώτο κύκλο και ήρθαν»

Η ευγενής συμπεριφορά των παικτών είναι θέμα ιδιοσυγκρασία ή βοηθούν το κλίμα που συναντούν, αλλά και η αντιμετώπιση η δική σου και της παραγωγής προς το πρόσωπο τους;

«Η συμπεριφορά μου ελπίζω να βοηθά, το προσπαθώ. Ο στόχος μου είναι να καλλιεργώ ένα καλό κλίμα, προκειμένου να περνάνε όλοι όμορφα. Αυτό θέλω να πετύχω: να «αφαιρέσω» τις κάμερες και να τους κάνω να νιώσουν ότι είμαστε σε ένα σαλόνι, όπου παίζουμε και περνάμε ωραία. Σίγουρα στο μυαλό του καθενός υπάρχει το χρηματικό έπαθλο, αλλά πολλοί που έχουν χάσει και έχουν φύγει μου έχουν εκμυστηρευτεί ότι διασκέδασαν, πως χάρηκαν που με γνώρισαν και ότι τους έκανα να αισθανθούν άνετα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όλοι καταλαμβάνονται από άγχος όταν βρίσκονται μπροστά από μία κάμερα» είπε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved