Μπέτυ Λιβανού: «Έχω ακόμη άγχος πριν από κάθε πρεμιέρα»
Media

Μπέτυ Λιβανού: «Έχω ακόμη άγχος πριν από κάθε πρεμιέρα»

Η Μπέτυ Λιβανού με την παρουσία της στο μιούζικαλ «Ωραία μου κυρία» επανάφερε μια αύρα και μια αισθητική άλλης εποχής. Πως ένιωσε στο πρώτο χειροκρότημα του κοινού στο comeback της;

«Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκα ένα πολύ ζεστό αγκάλιασμα που με ξάφνιασε ευχάριστα επί σκηνής. Με συγκίνησε πραγματικά η αγάπη του κόσμου, γιατί μεταξύ μας δεν γνωρίζω ποια είναι ανά πάσα στιγμή η θέση που κατέχω στην καρδιά τους. Ομολογώ πως έζησα κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα! Επίσης, είναι η πρώτη φορά που παίζω σε μιούζικαλ και είχα κάποιες αμφιβολίες στο κατά πόσο θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αυτού του είδους. Γενικά δεν μου βγαίνουν εύκολα οι ρόλοι εμένα, παιδεύομαι για να καταφέρω κάποια πράγματα έτσι όπως τα φαντάζομαι εγώ μέσα στο κεφάλι μου»


Μετά από μια τόσο μεγάλη επαγγελματική διαδρομή έχει ακόμη το άγχος της πρωτάρας;
«Έχω ακόμη άγχος πριν από κάθε πρεμιέρα, αν και με τα χρόνια πια είναι ελεγχόμενο. Πριν από μια πρεμιέρα, ξέρετε, υπάρχει περίπτωση να πάθει κάποιος πανικό ή να μην μπορεί να αρθρώσει τα λόγια του... Εγώ έχω ένα δημιουργικό άγχος και θέλω σε κάθε δουλειά μου όχι μόνο να πετύχω τον στόχο μου αλλά και κάτι παραπάνω ερμηνευτικά. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ρόλος ξεκινάει από την στιγμή που ξεκινάς να τον ερμηνεύεις επί σκηνής, στους πραγματικούς ρυθμούς της παράστασης γίνεται η τελειοποίηση ενός ρόλου», λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved