Νεφέλη Κουρή: «Είχα άγχος… τόσο άγχος που δεν κοιμόμουν τα βράδια»
Media

Νεφέλη Κουρή: «Είχα άγχος… τόσο άγχος που δεν κοιμόμουν τα βράδια»

Τον δρόμο για την τηλεόραση της τον άνοιξε η γνωριμία με τον Κώστα Κουτσομύτη, όταν ακόμη ήταν στο πρώτο έτος της σχολής, με έναν μικρό ρόλο στη σειρά «Ματωμένα χώματα».

Στη μία και μοναδική σκηνή όπου έπαιζε την έλουζε η Αννα Συνοδινού.

"Εκεί αντιλήφθηκα τι σημαίνει να είσαι προσωπικότητα και να σε σέβεται ένας ολόκληρος χώρος. Όλο το team της φερόταν με απόλυτο σεβασμό, θεωρώ μεγάλη τύχη το ότι γνώρισα αυτή τη γυναίκα, η οποία μου έδωσε τις συμβουλές της"

Η συνέχεια αποδείχτηκε για τη Νεφέλη Κουρή το ίδιο ευνοϊκή, καθώς στην καριέρα της άρχισαν να προστίθενται αξιόλογες δουλειές που ακόμη και παλαιότεροι στον χώρο συνάδελφοι της δεν τολμούσαν να ονειρευτούν. Ο ίδιος ο Κώστας Κουτσομύτης την έστειλε στην ονπσιόν για τη δημοφιλή σειρά. «Το νησί».

«Όταν μου έγινε η πρόταση να παίξω στη σειρά δεν ήξερα ούτε τη δύναμη του σεναρίου, ούτε την απήχηση που θα είχε αφού δεν είχε ακόμη αρχίσει να προβάλλεται στην τηλεόραση. Έπαιξα την κόρη της Άννας που πρωταγωνιστούσε στο τελευταίο επεισόδιο. Στα γυρίσματα βρέθηκα με ανθρώπους που εκτιμώ καλλιτεχνικά, όπως ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου. Έμεινα στην Κρήτη για κάποιες ημέρες και λάτρεψα το μέρος, την αύρα του τόπου και τη ζεστασιά τον ανθρώπων. Το να μαζεύομαι κάθε βράδυ στο ταβερνάκι, να πίνουμε τις ρακές μας και να χορεύουμε με την ψυχή μας. Είχα άγχος -τόσο άγχος που δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη, αλλά πέρασα καλά. Η Σπιναλόγκα είναι ένα μοναδικό μέρος», λέει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved