Πρόωρο τέλος με τραγωδία για το «Μπρούσκο»
Media

Πρόωρο τέλος με τραγωδία για το «Μπρούσκο»

Από τη δεύτερη κιόλας σεζόν ήταν γνωστό πως ο Ανδρέας Γεωργίου (Αχιλλέας) και ο Αποστόλης Τότσικας (Σήφης) δεν είχαν και τις καλύτερεε σχέσεις.

Κι αυτό γιατί οι φήμες λένε πως ο Γεωργίου κρατούσε για τον εαυτό του τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες, τα περισσότερα κοντινά πλάνα και σχεδόν όλα τα ακριβά εξωτερικά γυρίσματα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές «καλλιτεχνικές» διαφωνίες με τον Τότσικα, ο οποίος ωστόσο ως άψογος επαγγελματίας δεν τράβηξε ποτέ τα πράγματα σε άκρα.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι πέρσι οπότε και ένας μεγάλος καβγάς την άνοιξη οδήγησε τον Αποστόλη Τότσικα στην απόφαση να αποχωρήσει από το καστ. Τότε όλη η παραγωγή έπεσε πάνω του, ενώ υπήρχε, σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, και άνωθεν παρέμβαση από τον ΑΝΤ1, προκειμένου ο ηθοποιός να παραμείνει στο πρωταγωνιστικό καστ του «Μπρούσκο».

Την ίδια στιγμή, στην Κύπρο υπήρχε και όργιο φημών για απίστευτους καβγάδες του Γεωργίου και με την τηλεοπτική του σύζυγο Ελένη Βαΐτσου (Μελίνα), με αποτέλεσμα να θέλει κι εκείνη να φύγει από τη σειρά. Κάτι τέτοιο όμως θα τίναζε κυριολεκτικά το «Μπρούσκο» στον αέρα. Βαΐτσου και Τότσικας λοιπόν υπέγραψαν και για τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο της σειράς βλέποντας βέβαια και μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους.

Όλα λοιπόν πήγαιναν καλά και το πρωταγωνιστικό τρίο της καθημερινής σειράς είχε τυπικές ψυχρές σχέσεις στα γυρίσματα. Μέχρι πριν λίγες μέρες.... Πληροφορίες από τη Λευκωσία, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Λοιπόν, αναφέρουν πως στις πρώτες συζητήσεις για το φινάλε της σειράς ο Γεωργίου ήθελε να κρατήσει happy end για τον εαυτό του και τη Μελίνα και τραγωδία για τον Σήφη, ο οποίος θα έπεφτε θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Όπως είναι φυσικό, αυτό εξόργισε τόσο τον ηθοποιό όσο και άλλους συντελεστές της σειράς. Ωστόσο, ο Γεωργίου εμφανίζεται αμετάπειστος, με αποτέλεσμα το κλίμα στα γυρίσματα να θυμίζει πλέον θερμοκρασίες Σιβηρίας... Έτσι, είναι πολύ πιθανό η σειρά να ολοκληρωθεί ένα μήνα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved