Βασίλης Μπισμπίκης: «Συγκινούμαι γιατί βλέπω ότι πετύχαμε να προβληματιστεί ο κόσμος»
Media

Βασίλης Μπισμπίκης: «Συγκινούμαι γιατί βλέπω ότι πετύχαμε να προβληματιστεί ο κόσμος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συγκινεί ως Γιάννης και ομολογεί πως η «Λέξη» είναι η καλύτερη τηλεοπτική δουλειά του.

Ο στόχος του ήταν να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Αισθάνεται πως τον πέτυχε;
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Συγκινούμαι γιατί βλέπω ότι πετύχαμε να προβληματιστεί ο κόσμος. Οι άνθρωποι που έχουν παιδιά με αυτισμό απενοχοποιούνται με έναν τρόπο απέναντι μου. Με ευχαριστούν που βγάλαμε αυτό το θέμα προς τα έξω. Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι, είτε έχουν παιδί με αυτισμό στην οικογένεια τους είτε όχι, που δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τη σειρά. Όμως το ότι τους σοκάρει αυτό που βλέπουν εγώ το θεωρώ επιτυχία».

Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύπτεται το πρόβλημα του Παυλή είναι σαν να βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι δυσλειτουργίες της οικογένειας...
«Είναι αλήθεια αυτό. Βασικά το σίριαλ δεν αφορά τόσο τον αυτισμό όσο το πώς επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια, αλλά και με τον κοινωνικό περίγυρο. Θα μπορούσε να είναι, για παράδειγμα, ένα παιδί τοξικομανής».

Πάντως για καιρό το ζευγάρι επέλεγε να δει την ιδιαιτερότητα σαν χάρισμα...
«Είναι λίγο σαν να ξεγελάστηκαν. Ο Παυλής είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, με υψηλή νοημοσύνη. Δεν ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Από τη στιγμή όμως που το μαθαίνουν, παρά την αντίδραση της Ελένης, ψάχνουν τρόπο θεραπείας. Γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις όπου επικρατεί απίστευτη άρνηση και απλώς κλείνουν τα παιδιά στο σπίτι».

Το πρόβλημα οδηγεί σε οριακή κατάσταση την Ελένη και τον Γιάννη...
«Παίζει ρόλο και το οικονομικό. Αν ήταν πλούσιοι, ίσως να μην ήταν τόσες οι εντάσεις».

Φαίνεται ότι ο Γιάννης, επειδή τα μαζεύει όλα μέσα του, θα κάνει ένα μεγάλο «μπαμ»...
«Ήδη έγινε αυτό, όταν παράτησε το μαγαζί και "χρέωσε" στην Ελένη ότι κάνουν διαρκώς ό,τι λέει εκείνη. Η σχέση τους αλλάζει. Ο Γιάννης θέλει κι άλλο παιδί. Ενα υγιές δικό του παιδί. Φυσικά η Ελένη δεν συμφωνεί και έτσι θα δημιουργηθούν νέες συγκρούσεις μεταξύ τους», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved