Δημήτρης Αρβανίτης: Διαδραστικό ρόλο θα έχουν οι τηλεθεατές στη νέα του σειρά
Media

Δημήτρης Αρβανίτης: Διαδραστικό ρόλο θα έχουν οι τηλεθεατές στη νέα του σειρά

Ο Δημήτρης Αρβανίτης επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στο star με νέα σειρά την «Αρένα».

Στη σειρά ο τηλεθεατής θα έχει διαδραστικό ρόλο συμμετέχοντας μέσα από τα social media.

Πρωταγωνίστριες είναι δύο δυναμικές, ταλαντούχες γυναίκες: Η Αμάντα (Ζέτα Δούκα) δεν γνωρίζει ότι η Νο 1 αντίζηλός της είναι η κόρη της! Η Μελίσα (Νίκη Γρανά) επίσης δεν ξέρει ότι στο στόχαστρό της για εκδίκηση έχει βάλει τη βιολογική της μητέρα! Ο αγώνας ανάμεσα στις δυο τους για την επικράτηση στην καρδιά του γοητευτικού Τίμου (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) αλλά και στο μουσικό στερέωμα θα είναι ανελέητος.

Η νεαρή κοπέλα δεν υποψιάζεται ότι στην πραγματικότητα είναι υιοθετημένη από τον Ανδρέα (Κώστας Αποστολάκης), ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρίας και την πρώτη σύζυγό του Τζέιν (Τάνια Τρύπη). Ζει μαζί του και με τη δεύτερη γυναίκα του, την Ήβη (Ελισάβετ Μουτάφη), και την κόρη τους Μυρτώ (Χρύσα Μιχαλοπούλου). Ο έρωτάς της για τον Τίμο, έναν γοητευτικό συνθέτη-στιχουργό, θα τη μεταμορφώσει και αυτός θα γίνει σκοπός της ζωής της. Η Αμάντα ζει με τον γιατρό σύζυγό της Σωτήρη (Χάρης Κκολός) σε έναν βαλτωμένο γάμο. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Δάφνη (Μαρτίνα Δημοπούλου). Όταν γνωρίζει τον Τίμο, τον ερωτεύεται παράφορα. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε εκείνη και τη Μελίσα θα γίνει ακόμη πιο σκληρός όταν στο προσκήνιο εμφανιστεί η Ράνια (Παναγιώτα Βιτετζάκη).

Εκεί η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί, και νικητές και ηττημένοι θα αλλάξουν στρατόπεδα. Μητέρα και κόρη θα θυσιάσουν τα πάντα και τους πάντες, ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς τους, στη μεγαλομανή δίψα τους για προσωπική αναγνώριση. Στην αξιόλογη παραγωγή συμμετέχει μια ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών, όπως οι Γιώργος Αρβανίτης, Βίκυ Κάβουρα, Ελένη Καρακάση, Λεωνίδας Κουλούρης, Μιχάλης Μαρκάτης και Ορέστης Τρίκας.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved