Τζώρτζια Παναγή: Τα νούμερα τηλεθέασης και τα σενάρια περί αποχώρησής της από το «Ξαναδέστε τους»!
Media

Τζώρτζια Παναγή: Τα νούμερα τηλεθέασης και τα σενάρια περί αποχώρησής της από το «Ξαναδέστε τους»!

Η Τζώρτζια Παναγή σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τα σενάρια αποχώρησής της από την εκπομπή, που υπήρξαν.

-Τα νούμερα τηλεθέασης πως τα κρίνεις; Είναι χαμηλά...
«Δεν ξέρω τι ευθύνεται για αυτό. Ο Νίκος είναι άψογος επαγγελματίας, δίνει τον καλύτερο του εαυτό και προσπαθεί να μας βάλει στο concept. Σίγουρα η ιδέα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πριν από δυο χρόνια όταν υπήρχε το «Δέστε τους». Ήταν άλλη ομάδα. Δεν ξέρω όμως τι είναι αυτό στο οποίο οφείλονται τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής. Πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Τα σχόλια που παίρνουμε εμείς είναι θετικά, ενώ δεν υπάρχουν και συγκρίσεις με προηγούμενες χρονιές.»
-Εσύ τα παρακολουθείς τα νούμερα;
«Ναι και κάνουμε και συσκέψεις για να δούμε και τα θέματα. Σίγουρα είναι ένα γεγονός που θέλουμε να αλλάξει και ελπίζουμε στο καλύτερο.»
-Έπαιξε παρασκήνιο και γύρω από το όνομα σου. Κάποια στιγμή έφυγες, επέστρεψες στη συνέχεια σε κάποια μέρη της εκπομπής και τώρα σε βλέπουμε πάλι κανονικά. Τι ακριβώς συνέβη;
«Ο σταθμός δοκίμαζε διάφορα πράγματα στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει την εκπομπή. Δεν τέθηκε ζήτημα αποχώρησης μου. Τελικά κρατήθηκε το αρχικό concept με τους τέσσερις μας. Τώρα δεν ξέρω αν στην πορεία προκύψουν άλλες αλλαγές. Όχι με τα άτομα, αλλά με το concept της εκπομπής.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved