«Ξαναδέστε τους»: Κόβεται η εκπομπή το Πάσχα; Τι απαντά η Τζώρτζια Παναγή
Media

«Ξαναδέστε τους»: Κόβεται η εκπομπή το Πάσχα; Τι απαντά η Τζώρτζια Παναγή

Η εκπομπή Ξαναδέστε τους δεν έχει αγκαλιαστεί από το κοινό όσο θα περίμεναν στον Alpha και τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει είναι πολύ χαμηλά. Έτσι δεν σταματούν και τα σενάρια που την θέλουν να… κόβεται.

-Κυκλοφόρησε ένα σενάριο πως η εκπομπή ίσως κοπεί μετά το Πάσχα και θέλω να μου πεις αν ισχύει...

«Στην πραγματικότητα δεν θέλω να πιστεύω σε κάτι τέτοιο. Δεν το έχω ακούσει. Οταν είναι χαμηλά τα νούμερα μιας εκπομπής, σίγουρα θα υπάρξουν και τέτοια σενάρια. Ομως το προσπαθούμε και θεωρώ πως είναι μια μπόρα που θα περάσει. Μας δίνει πείσμα να συνεχίσουμε πιο δυνατά» τόνισε στο TV Έθνος η Τζώρτζια Παναγή.

-Πώς ήρθε η πρόταση για το «Ξαναδέστε τους»;

«Αρχικά είχα μιλήσει με τον Alpha Κύπρου για εκπομπή. Στη συνέχεια συμφώνησα για το πρωινό στο κρατικό κανάλι της Κύπρου, όμως η συμφωνία ναυάγησε. Ετσι ήμουν ανοιχτή σε προτάσεις. Ηρθε η πρόταση λοιπόν από τον Alpha Ελλάδας, πέρασα από κάστινγκ και να ‘μαι τώρα εδώ.»

-Πώς είναι η σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής; Έχετε δέσει ως ομάδα;

«Έχουμε πολύ καλή σχέση και νομίζω έχει βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο βέβαια από τους 3-4 πρώτους μήνες να γίνεις κολλητός με τον άλλον. Όπως σου είπα, όμως, έχουμε υπέροχη σχέση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Βέβαια ο καθένας έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα και νομίζω έδεσε το γλυκό. Στη συνέχεια δεν ξέρω τι θα γίνει.»

-Δηλαδή θεωρείς ότι τηλεοπτικά έχετε δέσει.

«Ναι, αλλά υπάρχουν περιθώρια αυτό να συμβεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved