Νικόλας Βαφειάδης: «Θα ήθελα να είχε παραµείνει και η Μαρία Χούκλη στις ειδήσεις του ΑΝΤ1»
Media

Νικόλας Βαφειάδης: «Θα ήθελα να είχε παραµείνει και η Μαρία Χούκλη στις ειδήσεις του ΑΝΤ1»

Μετράει σχεδόν τρεις δεκαετίες στον δηµοσιογραφικό στίβο. Επικεφαλής του τµήµατος διεθνών ειδήσεων του ΑΝΤ1 και µε το παράσηµο της αξιοπιστίας, ο Νικόλας Βαφειάδης µιλάει για την άφιξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο κανάλι του Αµαρουσίου και για τη συνεργασία του µε τη Μαρία Χούκλη, αλλά και για τα 29 χρόνια συνεργασίας του με το κανάλι του Αμαρουσίου που όπως παραδέχεται δεν ήταν όλα ρόδινα! 

Νέα εποχή για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η άφιξη του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι για µένα και για εκατοµµύρια τηλεθεατών ο κορυφαίος άνκορµαν της ελληνικής τηλεόρασης. Η αδιαµφισβήτητη αξία του φάνηκε από το πέρασµά του στο Star, καθώς σε ένα κανάλι που δεν είχε κλίση στις πολιτικές εκποµπές κατάφερε να δηµιουργήσει την κορυφαία πολιτική εκποµπή όχι µόνο σε τηλεθέαση, αλλά κυρίως σε παρέµβαση στα πολιτικά πράγµατα του τόπου. Είναι κεφάλαιο ο Νίκος για οποιονδήποτε τηλεοπτικό σταθµό. Είναι από τους ελάχιστους, αν όχι ο µόνος, που έχει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί όπου κι αν πάει. Η έλευσή του στην οικογένεια του ΑΝΤ1 εκπέµπει το µήνυµα ότι ο σταθµός παραµένει στην πρώτη γραµµή και στην ενηµέρωση και είναι ταυτόχρονα ένα µεγάλο τεστ και για τον ίδιο, που µε τη στήριξη όλων µας θα ξαναµπεί στη µάχη των καθηµερινών δελτίων.

Έπρεπε να γίνουν αλλαγές στο δελτίο;

Ό,τι δεν αλλάζει πεθαίνει, λένε. Και τον τελευταίο καιρό είχε ήδη δροµολογηθεί σειρά αλλαγών. Επειδή, όµως, καταλαβαίνω ότι εµµέσως µε ρωτάτε για τη Μαρία Χούκλη, εγώ την αγαπώ και τη σέβοµαι απεριόριστα. Είχα, µάλιστα, άψογη συνεργασία µαζί της, για την οποία θα της είµαι πάντα ευγνώµων. Θα ήθελα να είχε παραµείνει κι εκείνη. Αλλά στη ζωή δεν γίνεται ό,τι θέλουµε.

Ήταν εύκολη η διατήρηση αυτής της µακροχρόνιας συνεργασίας µε τον ΑΝΤ1;

Μπήκα ήδη στα 29 χρόνια, είχα ξεκινήσει ως ανταποκριτής στο Λονδίνο για το ραδιόφωνο του οµίλου µας. Όπως σε όλες τις µακροχρόνιες σχέσεις, υπήρξαν και δύσκολες στιγµές και καβγαδάκια, αλλά αυτά, ως γνωστόν, τρέφουν τον έρωτα. Ο ΑΝΤ1 είναι η οικογένειά µου, είναι πλέον το σπίτι µου.

Ο «εφησυχασµός» σε µια επαγγελµατική σχέση ελλοχεύει κινδύνους;

Αν υπάρξει εφησυχασµός, καήκαµε. Κάθε ηµέρα είναι µια καινούργια µάχη για να κρατηθεί ζωντανή η σχέση είτε επαγγελµατική είναι, είτε προσωπική. Η δηµοσιογραφία είναι η πιο άπιστη ερωµένη, αν εφησυχάσεις. Απαιτεί κάθε ηµέρα το 110% της ενέργειάς σου. Αν χαλαρώσεις, χάθηκε το παιχνίδι.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved