Ορφέας Αυγουστίδης: «Με σόκαρε αυτή η επιτυχία»
Media

Ορφέας Αυγουστίδης: «Με σόκαρε αυτή η επιτυχία»

Έπαιξε ρόλο στην απόφαση του να γίνει ηθοποιός, ότι ως παιδί θαύμαζε τους γονείς του Ντίνο Αυγουστίδη και Μαρία Τζομπανάκη στη σκηνή;

«Όταν από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου ξέρεις ότι ο μπαμπάς σου και η μαμά σου κάνουν αυτή τη δουλειά, δεν μυθοποιείς την όλη διαδικασία. Το να βλέπω τους γονείς μου στη σκηνή ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα. Σίγουρα, όμως, συνετέλεσε το γεγονός ότι οι γονείς μου είχαν ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Ας πούμε ότι δεν με φόβισε ποτέ ο χώρος του θεάτρου και τον ένιωθα πάντα σαν το σπίτι μου», λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Πρώτο Θέμα.

Η μετάβαση του στην υποκριτική έγινε ομαλά, αλλά το ξεκίνημα του ήταν εκρηκτικό. Ήταν πρωτοετής στη δραματική σχολή όταν πέρασε σε οντισιόν και πήρε έναν ρόλο στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του Νίκου Περάκη.

«Με σόκαρε αυτή η επιτυχία. Δεν την περίμενα κιόλας. Δεν είχα δει αυτή την ταινία ως την ευκαιρία μου για να μπω στον χώρο. Εγώ ήμουν στη δραματική σχολή και ταυτόχρονα σε σχολή σκηνοθεσίας. Δεν ήξερα πού πατούσα και που βρισκόμουν και σκάει αυτή η οντισιόν, παίρνω τον ρόλο και λέω: "Α ωραία! θα περάσω καλά!". Από μικρός αγαπούσα πολύ το σινεμά και το είδα ως ευκαιρία για να δω πώς γυρίζεται μια μεγάλη ταινία. Έτσι το βίωσα. Και μετά έγινε ο χαμός. Κατάλαβα την επιτυχία της ταινίας μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο που βγήκε στους κινηματογράφους. Μέσα σε τρεις ημέρες άλλαξε η καθημερινότητα μου. Και ήταν πολύ περίεργο που έγινε μέσα από το σινεμά. Γιατί μέχρι τότε ήμουν ένα πρόσωπο που δεν το είχε δει κανείς πουθενά. Τότε θυμάμαι που βγαίναμε και σε κάνα κλαμπ, το λέω σαν γέρος, με το που μπαίναμε λοιπόν, αμέσως έπαιζαν το soundtrack της ταινίας που είχε γίνει χιτ. Είχε πολλή πλάκα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved