Λένα Μαντά: «Δεν με αντέχει πολύς κόσμος, το λέω και το πιστεύω»
Media

Λένα Μαντά: «Δεν με αντέχει πολύς κόσμος, το λέω και το πιστεύω»

Μπορεί η Λένα Μαντά να έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως μέσα από τα βιβλία της αλλά όπως υποστηρίζει δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει μια τηλεοπτική εκπομπή, γιατί όπως λέει θα γινόταν «αντιπαθητική».

«Νομίζω ότι επειδή σε πάρα πολλές απόψεις είμαι αιρετική, θα έκανα ζημιά στο κανάλι. Γιατί θα έλεγα άλλα από αυτά που περίμενε ο κόσμος να ακούσει. Βλέπω την εκπομπή σας το πρωί, πάρα πολλές φορές λέω «εδώ νομίζω θα γινόμουν αντιπαθητική», είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξήγησε:

«Γιατί δεν μου αρέσει να λέω στον άλλον αυτά που θέλει να ακούσει. Το θέλει ο τηλεθεατής; Το αντέχει; Είναι δύσκολο. Δεν είναι θέμα εξυπνάδας, είναι θέμα πόνου», είπε και κατέληξε: «Δεν είναι εύκολο να έχεις έναν άνθρωπο να σου λέει τα λάθη σου, θέλει πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής για να το δεχτείς, για αυτό και δεν έχω πολλούς φίλους. Δεν με αντέχει πολύς κόσμος, το λέω και το πιστεύω. Αυτοί που με ξέρουν αν με δουν σε μια συζήτηση σε παρέα, αν με δουν να συμφωνώ με τον συνομιλητή μου γελάνε, γιατί ξέρουν ότι οι απέναντι μου δεν με ενδιαφέρουν καθόλου και δεν αδειάζω το κεφάλι μου να γεμίσω το δικό τους για κανένα λόγο. Αν με δουν να κοπανιέμαι ή να θυμώνω ή να φωνάζω ή να χρησιμοποιώ πολύ σκληρές λέξεις, τότε ξέρουν ότι αγαπώ πάρα πολύ αυτόν που είναι απέναντι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved