Παντελής Καναράκης: «Τον ρόλο του Κινέζου Γι Μου θα τον έχω και θα τον καμαρώνω»
Media

Παντελής Καναράκης: «Τον ρόλο του Κινέζου Γι Μου θα τον έχω και θα τον καμαρώνω»

Ο Παντελής Καναράκης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα».

Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα. Τι ήταν αυτό που σας κέρδισε και δεχτήκατε να συμμετάσχετε στη σειρά;

«Είπα αμέσως ναι στον Λευτέρη Παπαπέτρου, χωρίς να ξέρω τι ρόλο θα υποδυθώ. Είναι ένας δημιουργός στον οποίο έχω τυφλή εμπιστοσύνη και αφήνομαι να με οδηγήσει όπου θέλει, γιατί είναι το καλύτερο και για τη δική μου αισθητική. Δεν είχα καμία απολύτως επιφύλαξη. Αντιθέτως, μία τεράστια χαρά που θα συνεργαζόμουν πάλι με έναν τέτοιο δημιουργό».

Αποδείχθηκε τελικά καλή επιλογή;

«Εξαιρετική, θεωρώ ότι τον ρόλο του Κινέζου Γι Μου θα τον έχω και θα τον καμαρώνω. Από καλλιτεχνικής άποψης, εάν είσαι ένας ηθοποιός που υποδύεσαι τύπους περίεργους και είσαι ακραίος κωμικός όπως είμαι εγώ, αυτούς τους ρόλους ονειρεύεσαι να ενσαρκώσεις. Και δεν προκύπτουν συχνά τέτοιοι ήρωες στην ελληνική μυθοπλασία. Τον έχω λατρέψει αυτόν τον τύπο».

Κάνατε κάτι ιδιαίτερο για να αποδώσετε καλύτερα τον ρόλο;

«Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι της εμφάνισης, χρειάστηκε να ξυρίσω τα μαλλιά μου στο πλάι, να ξυρίσω τα φρύδια μου ώστε να δημιουργηθεί ένα καινούργιο το οποίο θα μοιάζει με κινεζικό, να πάω σε οδοντίατρο να πάρει μέτρα στις γνάθους μου και να φορέσω ψεύτικα δόντια και άπειρα fittings, για να βρούμε το καταλληλότερο μακιγιάζ, ώστε να αντέχει. Όσον αφορά το υποκριτικό κομμάτι, συζητήσαμε με τον Λευτέρη Παπαπέτρου και τη σκηνοθέτιδα Αμαλία Παννίκου για την τονικότητα της φωνής και για το αν θα έπρεπε να έχω προφορά. Κάναμε πολλή δουλειά, και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για έναν ηθοποιό».

Ο Κινέζος μοιάζει να μην ξέρει τίποτα, αλλά γνωρίζει πάρα πολλά. Κρύβει κάποια μυστικά;

«Οι σειρές του Παπαπέτρου μάς έχουν συνηθίσει σε αποκαλύψεις, ανατροπές, στο τίποτα να μην είναι όπως φαίνεται και ακόμη έχετε να δείτε πολλά».

Για τις ανάγκες του ρόλου σας έχετε σχεδόν μεταμορφωθεί. Δεν φοβάστε να τσαλακωθείτε;

«Χαίρομαι να το κάνω. Δεν λέει και τίποτα μία μεταμόρφωση, θα έκανα και άλλες αλλαγές για έναν ρόλο που θα με ενδιέφερε».

Ποια είναι τα κριτήρια σας για να δεχτείτε μια πρόταση;

«Το πρώτο είναι το σενάριο, μετά είναι οι συνθήκες: οι συνεργάτες και το οικονομικό. Το οικονομικό το βάζω τρίτο. Δεν έχω χάσει ποτέ δουλειά για τα χρήματα. Εάν δεν πάω σε μία δουλειά, θα είναι γιατί δεν θα με ενδιαφέρει. Εάν μπορούν να συνδυαστούν όλα, θα είναι το ιδανικό. Εάν, όμως, κάνω έκπτωση κάπου, θα είναι στο οικονομικό. Αλλά πλέον δεν νομίζω πως έχει κάποιος την πολυτέλεια να αρνείται δουλειές για οικονομικούς λόγους».

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved