Αυτοί είναι οι 24 παίκτες του Survivor
Media

Αυτοί είναι οι 24 παίκτες του Survivor

Το δρόμο για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έχουν πάρει οι 24 συμμετέχοντες για το Survivor που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης και οι παίκτες είναι έτοιμοι να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια της επιβίωσης.
Εικοσιτέσσερις άνθρωποι καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν σε δύο ομάδες στο “the survivor greece” είναι οι εξής:
Ομάδα 1: Διάσημοι
Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μπο, Μαριάννα Καλλέργη, Κώστας Κοκκινάκης,Λάουρα Νάργιες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης.

Ομάδα 2:Μαχητές
Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.

Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι στο τέλος ο νικητής του Survivor που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια δραματική κορύφωση εξαιτίας των εβδομαδιαίων ελλείψεων.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Survivor Ελλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα(από Κυριακή-Τετάρτη στις 21.00).
Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν τελικό του Survivor και στον έναν και μοναδικό SURVIVOR.
Πρεμιέρα για το «Survivor» τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

1. Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι 34 χρονών και ζει στην Σκιάθο. Είναι προπονητής θαλάσσιου σκι και πρώην ποδοσφαιριστής. Ασχολείται με το Tae kwon do και το kick boxing. Περιγράφει τον εαυτό του ως δυνατό και αποτελεσματικό. Η καλή του φυσική κατάσταση, η μεθοδικότητα και η προσαρμοστικότητα του, πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν στο survivor. Οι φίλοι του τον φωνάζουν Ντάνο.

2. Ειρήνη Αϊνατζόγλου

Η Ειρήνη Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών και ζει στην Αθήνα με τους γονείς και τα 4 αδέρφια της. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ, και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο χορός, η ποδηλασία, το cross fit και η ζωγραφική.

3. Ελισάβετ Αϊνατζόγλου

Η Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών, δίδυμη αδερφή της Ειρήνης και ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ και παρακολουθεί μαζί με την αδερφή της μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο στίβος και ο χορός. Είναι εύθυμη, δυναμική και ενθουσιώδης. Συμμετέχει στο παιχνίδι για να δοκιμάσει τις αντοχές της και για την εμπειρία. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι το πείσμα της και η φυσική της κατάσταση.

4. Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος είναι 32 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας στην Αγία Παρασκευή. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της Πειρατείας, στην Σομαλία. Τον εαυτό του τον περιγράφει ως περιπετειώδη, πρακτικό, υπεύθυνο. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, το snowboard και το motocross. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη, τη σωματική άσκηση αλλά και τη νίκη.

5. Πάνος Αργιαννίδης

Ο Παναγιώτης Αργιαννίδης είναι 35 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι προπονητής Rugby και personal trainer CrossFit. Επίσης, Μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπυ. Είναι δηλαδή μάνατζερ ράγκμπι, μια σπάνια απασχόληση για τα ελληνικά δεδομένα. Σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ Η προσαρμοστικότητα του πιστεύει ότι είναι αυτό που θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι. Ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία. Συμμετέχει στο survivor γιατί είναι ένα από τα όνειρα του.

6. Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι 27 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι personal trainer και ναυαγοσώστης. Ασχολείται με το body building, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του, ήρεμο, αισιόδοξο και με χιούμορ. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο είναι η πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση του. Το πιο σημαντικό πράγμα που του έχει συμβεί στη ζωή του είναι όταν συμμετείχε ως μέλος της προεδρικής φρουράς σε παρέλαση στην Νέα Υόρκη. Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για το έπαθλο.

7. Ελένη Δάρρα

Η Ελένη Δάρρα είναι 34 χρονών και ζει στην Πάτρα. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε γυμναστήριο και έχει τελειώσει το ΤΕΦΑΑ, ενώ, παράλληλα κάνει μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων στον Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Δηλώνει δυναμική, ανταγωνιστική και κοινωνική. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η υπομονή, η επιμονή της και το ότι κάνει πρωταθλητισμό στο χάντμπολ. Ασχολείται ερασιτεχνικά και με την ιστιοπλοΐα. Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και το έπαθλο.

8. Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι 24 χρονών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη. Ζει στην Αθήνα, όπου και εργάζεται ως μοντέλο. Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η αντοχή της.

9. Σάρα Εσκενάζυ

Η Σάρα Εσκενάζη είναι 29 χρονών και ζει στην Αθήνα. Έχει τελειώσει τη Δραματική Σχολή. Ασχολείται με τον στίβο, το χορό και την τοξοβολία. Για τον εαυτό της λέει ότι είναι δυναμική, πριγκίπισσα και χαμογελαστή. Συμμετέχει στο survivor για την εμπειρία και για την πρόκληση. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η αντοχή και η αισιοδοξία της.

10. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ο Μάριος Ιωαννίδης είναι 30 χρονών και είναι από την Κύπρο. Είναι γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ασχολείται ιδιαίτερα με την κολύμβηση και την ποδηλασία. Είναι δραστήριος και πεισματάρης. Αυτό που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εκπαίδευση που έχει στις καταδύσεις και στα αθλήματα με τα οποία ασχολείται. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία.

11. Ειρήνη Κολιδά

Η Ειρήνη Κολιδά είναι 34 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι μητέρα ενός αγοριού. Εργάζεται ως personal trainer. Έχει σπουδάσει σε ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας και έχει τελειώσει και το ΤΕΦΑΑ. Είναι αισιόδοξη, χαρούμενη και πεισματάρα. Κάνει πρωταθλητισμό στο κανόε καγιάκ και συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου. Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί νοιώθει πως είναι γεννημένη για ακραίες καταστάσεις. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η ψυχραιμία και η καλή φυσική της κατάσταση.

12. Δημήτρης Πασχούλας

Ο Δημήτρης Πάσχουλας είναι 24 χρονών και ζει στη Νάουσα. Έχει τελειώσει το ΔΙΕΚ. Τον εαυτό του τον περιγράφει ως εργατικό και πεισματάρη. Αυτό που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο survivor είναι η δύναμη και ο χαρακτήρας και το μυαλό του. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τους κοντινούς του ανθρώπους. Στο survivor συμμετέχει γιατί του αρέσουν τα δύσκολα και για να δοκιμαστεί.

13. Φαίδων - Ορέστης Τσάνγκ

Ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ είναι 27 χρονών, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη, από Κινέζους γονείς. Έχει σπουδάσει Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως freelancer μεταφραστής της κινέζικη γλώσσας. Αποκορύφωμα της καριέρας του έως σήμερα η μέρα που έγινε ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του αυθόρμητο, κοινωνικό και αισιόδοξο. Κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα (6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κ.α.). Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει να φτάσει στα όρια του. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εφευρετικότητα, η επιμονή και η υπομονή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved