Ντέμπορα Οντόγκ: Ο ρόλος της και η φιλία της με τον μικρό «Παυλή»
Media

Ντέμπορα Οντόγκ: Ο ρόλος της και η φιλία της με τον μικρό «Παυλή»

Η Ντέμπορα Οντόγκ υποδύεται την Αφρικανή Ατσάιο, στη δραματική σειρά «Η λέξη που δε λες».

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Ντέμπορα, που υποδύεται τον φύλακα άγγελο του κεντρικού ήρωα, του Παυλή (Γιώργος Στεντούμης), συνελήφθη επειδή είναι παράνομη στη χώρα.

«Η Ατσάιο βοήθησε την οικογένεια του μικρού αγοριού. Έδειξε στη μητέρα του πώς να επικοινωνεί με το παιδί της χωρίς λόγια. Εκείνη ήθελε να εφαρμόσει στον Παυλή ένα αυστηρό πρόγραμμα, πώς να διαβάζει, να παίζει, να τρέχει. Έπρεπε όμως να τον αφήσει στην ηρεμία του -χωρίς να έχει πολλές προσδοκίες- και σιγά σιγά με το πέρασμα του χρόνου το παιδί θα της έδειχνε τι θέλει πραγματικά. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη, οι δυο τους θα έβρισκαν τον κοινό ρυθμό τους» τόνισε στην Espresso.

Πώς πήρε όμως τον ρόλο της; «Μέσα από οντισιόν. Κατέβηκα στα Χανιά για πέντε μήνες, από αρχές Μαΐου. Είχα επισκεφτεί στο παρελθόν το νησί για διακοπές, αλλά τώρα έζησα για τα καλά με την “τραγουδιστή” γλώσσα των Κρητικών. Δεδομένου ότι ήμασταν όλο το συνεργείο και το καστ μακριά από τα σπίτια μας, γίναμε με τους Κρητικούς μια παρέα. Οι ηθοποιοί βγαίνουμε ακόμη και μετά το τέλος των γυρισμάτων σε ταβερνάκια της Αθήνας.

Ειδικά με τον μικρό Γιώργο Στεντούμη γίναμε “κολλητοί”. Τον διάβαζα, παίζαμε με τις γάτες και τους σκύλους του κτήματος και, όταν έφεραν το τραμπολίνο, εγώ με το πιτσιρίκι στα διαλείμματα κάναμε τα άλματα της ζωής μας» (γέλια).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved