Το  “Viber Sticker Pack” με την υπογραφή του Queen.gr είναι εδώ!
Media

Το “Viber Sticker Pack” με την υπογραφή του Queen.gr είναι εδώ!

Η DPG Digital Μedia, για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας το πρώτο διαθέσιμο πακέτο Viber Stickers από ψηφιακό Μέσο στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από το Queen.gr, στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας που έχει με τη Viber, μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Πιο αναλυτικά, το sticker pack που δημιουργήθηκε με την υπογραφή του Queen.gr παρέχει τη δυνατότητα στις φίλες και στους φίλους του Μέσου, αλλά και αντίστοιχα σε όλους τους χρήστες του Viber στην Ελλάδα, για ένα νέο, άμεσο, αλλά και πολύ διασκεδαστικό τρόπο επικοινωνίας. Τα sticker του Queen.gr διατίθενται δωρεάν και μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ: http://stickers.viber.com/pages/queen.gr

Οι πιστοί επισκέπτες του Μέσου, μπορούν επίσης να ακολουθήσουν το δημόσιο λογαριασμό του Queen.gr στο Viber (Queen.gr Viber Public Account) και να λάβουν αποκλειστικές συμβουλές ομορφιάς, καθώς και όλα τα πρόσφατα νέα γύρω από το lifestyle, από την ομάδα των Queen Bloggers, η οποία περιλαμβάνει προσωπικότητες όπως η Δούκισσα Νομικού, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Νικολέττα Ράλλη, η Μαματσίτα, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου κ.α.

Ακολουθήστε το δημόσιο λογαριασμό του Queen.gr στο Viber: www.viber.com/queen.gr

Η DPG Digital Media διατηρεί μια σύγχρονη και 360 προσέγγιση στις ανάγκες του κοινού της, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει συνεχώς τη δυναμική της ανάπτυξη με στόχο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών. Αυτή η νέα ψηφιακή υπηρεσία, ενισχύει περαιτέρω το ευρύ φάσμα μιας καινοτόμου συνεργασίας μεταξύ της DPG Digital Media και του Viber.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved