Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις του «Ταμάμ»
Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις του «Ταμάμ»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Ταμάμ».

Στα νέα επεισόδια του 3ου κύκλου η ζωή του Τζεμ μπορούμε να πούμε πως έχει αλλάξει ριζικά...

Ναι, ο Τζεμ γίνεται ποτέρας, προσπαθεί να βρει δουλειά, συνειδητοποιεί ότι πρέπει γα ωριμάσει πιο γρήγορα και το περιβάλλον του γίνεται πιο απαιτητικό. Παράλληλα, βλέπουμε ότι του αρέσει που αυξάνεται η δημοτικότητα του μέσω του τραγουδιού καί του συγκροτήμαος που έχει. Και ενώ «ψωνίζεται» ελαφρά, τον «προσγειώνει» η Έλλη.

Η Έλλη φέρνει στον κόσμο τη μικρή Ερμίνα. Ποια είναι τα συναισθήματα του Τζεμ;

Είναι πολύ δυνατά τα συναισθήματα που έχει. Η Έλλη έχει φρικάρει, γιατί έχει αναλάβει περισσότερα πράγματα από τον Τζεμ. Εκείνος δεν πολυαναλαμβάνει τις ευθύνες του ως πατέρας, γιατί δουλεύει, θεωρεί ότι η Έλλη τα κάνει όλα και συμφέρει.

Στη σχέση του Τζεμ και της Έλλης θα υπάρξουν εντάσεις, μιας και η ζωή και οι προτεραιότητες τους αλλάζουν;

Θα υπάρξει τριβή στη σχέση τους, γιατί μπαίνουν τα «πρέπει» και τα «θέλω». Τα «θέλω» -του Τζεμ δεν συνδέονται με τα «πρέπει», ενώ έχουμε και τις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις της Έλλης, η οποία θέλει να σπουδάσει. Αναπόφευκτα, λοιπόν, θα δούμε πολλές εκρήξεις στη σχέση του ζευγαριού. Βέβαια, οι καβγάδες πλέον αποκτούν διαφορετική διάσταση, αφού ο Τζεμ και η Έλλη είναι πλέον ωριμότεροι και είναι αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να θέτουν επί τάπητος πολύ σοβαρά ζητήματα.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved