Δημήτρης Οικονόμου: «Μόνο εμείς και ο Γιώργος Παπαδάκης έχουμε μείνει πια»
Media

Δημήτρης Οικονόμου: «Μόνο εμείς και ο Γιώργος Παπαδάκης έχουμε μείνει πια»

Για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Λυριτζή στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ αλλά για όλα όσα έχουν αλλάξει στην πρωινή ενημέρωση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Οικονόμου.

Τι σας εκνευρίζει στον συνεργάτη σας Βασίλη Λυριτζή;
«Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί ιδιαίτερα. Γνωρίζω τον Βασίλη, όπως και αυτός ε-μένα, σαν την παλάμη μου. Τον γνωρίζω βαθιά και εσωτερικά, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και ξέρει ο ένας τις αδυναμίες του άλλου. Η αντίθεση που μας βγαίνει είναι φυσική. Οι τσακωμοί μας είναι αληθινοί. Υπάρχει αγάπη και χημεία, αν και διαφωνούμε σε πολλά θέματα. Είμαστε διαφορετικοί σε πολλά πράγματα, από το lifestyle μας μέχρι τις πολιτικές μας πεποιθήσεις»

Πόσα χρόνια κάνετε μαζί αυτή την εκπομπή; «Ξεκινήσαμε το 2002 στην ΕΡΤ με την απογευματινή εκπομπή και μόλις «άνοιξε» η πρωινή ζώνη μεταφερθήκαμε εκεί»

Από τότε μέχρι και σήμερα, τι έχει αλλάξει στην πρωινή ενημέρωση;

«Το μόνο κακό που έχει συμβεί είναι ότι έχουν περιοριστεί οι φωνές. Όσον αφορά την ενημέρωση στην πρωινή ζώνη, έχουμε μείνει δύο κανάλια - αν εξαιρέσεις την ΕΡΤ, όπου θα πρέπει να είναι πάντα εκεί. Μόνο εμείς και ο Γιώργος Παπαδάκης έχουμε μείνει πια! Από εκεί και πέρα νομίζω ότι έχει γίνει πιο ουσιαστική η ενημέρωση. Εμείς οι ίδιοι έχουμε γίνει πιο αναλυτικοί. Επίσης, το βάρος όλων αυτών των χρόνων και η εμπειρία μας βγαίνουν πλέον και στον τηλεθεατή. Μπορείς να του εξηγήσεις αλλιώς τα πράγματα, έχοντας κάποιο κύρος ύστερα από την πολυετή εμπειρία σου. Αυτό που ενοχλεί εμένα πλέον είναι το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός είναι ελάχιστος. Άλλοτε στην πρωινή ζώνη υπήρχαν 7-8 εκπομπές και αυτό ήταν το καλύτερο. Εγώ δεν θέλω ποτέ να παίζω μόνος μου σε καμία ζώνη. Πάντα κρίνεσαι στον ανταγωνισμό», λέει ο ίδιος στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved