Ο «Μαχητής» που δεν κάνει τον Κινέζο
Media

Ο «Μαχητής» που δεν κάνει τον Κινέζο

Ένας Έλληνας «made in China» φαίνεται να κλέβει την παράσταση στο «Survivor». Ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ (Tsangk) ξεχώρισε προχθές στην πρεμιέρα του ριάλιτι του Σκάι ως μέλος της ομάδας των μαχητών.

«Εγώ του πρότεινα να πάρει μέρος στο “Survivor”. Οταν ήμασταν παιδιά, παρακολουθούσαμε φανατικά το παιχνίδι και βλέποντας πριν από λίγους μήνες το τρέιλερ του λέω “ψήνεσαι;”. Ε, και πήγε» λέει στην «Espresso» η αδελφή του Μαρία Τσανγκ. «Ο Ορέστης είναι πολύ εργατικός, επίμονος και αγωνιστής σε όλους τους τομείς. Ο,τι βάζει στόχο το κερδίζει. Αυτό τού έχει μάθει η ζωή. Πιστεύω πολύ στον αδελφό μου» συμπληρώνει.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1989, όταν οι Κινέζοι που ζούσαν στη χώρα μας ήταν ελάχιστοι, ο Ορέστης φοίτησε σε ελληνικό σχολείο, βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος, πήρε την ελληνική υπηκοότητα, έγινε πρόσκοπος, ναυτοπρόσκοπος, ιστιοπλόος, σκακιστής, μουσικός και υπηρέτησε τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό. Λάτρης του υγρού στοιχείου, εξελίχθηκε σε πρωταθλητή και βαλκανιονίκη στην ιστιοπλοΐα με τα ελληνικά χρώματα, ενώ έχει στο ενεργητικό του και μια έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του αθλήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved